Козловський вирушить на фронт: що артист хоче встигнути зробити до присяги

Віталій Козловський
фото з відкритих джерел

Уже через два дні на співака чекає прийняття присяги та розподіл

Після отримання повістки, український співак Віталій Козловський розповів про успішне завершення своєї бойової підготовки. Артист зазначив, що незабаром він має скласти присягу. 

Як зізнався виконавець в Instagram, його бойові навчання на полігоні вже закінчилися. Наразі Козловського відпустили додому. Однак вже через два дні на співака чекає прийняття присяги та розподіл. Після цього артист вирушить воювати на фронт.

«Проходження програми бойової підготовки на полігоні закінчено. Далі - присяга і розподіл. Маю два дні, щоб перевести дух. Але ці дні будуть точно не про відпочинок», - поділився артист.

За словами Козловського, за цей час він планує зібрати все необхідне екіпірування, а також хоче придбати тепловізор для своєї бригади. Крім того, співак хоче записати нову пісню, щоб його колектив міг над нею працювати, поки він перебуватиме на службі.

«За цей час маю: зібратися і доекіпіруватися, записати на студії пісню, щоб над нею працювали, поки я виконуватиму військові задачі. А ще встигну привітати з весіллям людей, які довго чекали на цей день. І завдяки такій активності я зможу привезти для своєї бригади тепловізор. Я так звик до зброї у руках, що навіть на день взяти до рук мікрофон мені вже незвично. Це ніби якесь інше життя, від якого я відвик...», - поділився артист.

Раніше мобілізований Віталій Козловський поділився із шанувальниками новинами свого армійського життя. Виконавець проходив бойову підготовку на полігоні. Уже без бороди 38-річний артист постав на динамічних фотографіях із навчань, які він розміcтив в Instagram.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: