Злата Огнєвіч розповіла, чому не водить авто, а віддає перевагу таксіі

Злата Огнєвіч
фото з відкритих джерел

Співачка значну частину свого часу проводить в таксі

Перед початком повномасштабної війни, відома співачка, яка раніше представляла Україну на конкурсі «Євробачення-2013» Злата Огнєвіч активно ділилась зі своїми підписниками в Instagram своїми успіхами у керуванні автомобілем. Зірка навіть планувала складати іспит на водійські права, однак зараз в неї інші пріоритети. Співачка розповіла в Instagram, чому не водить авто.

Злата Огнєвіч опублікувала відео, в якому розповіла, що значну частину свого часу проводить в таксі. Зірка отримала в дірект багато запитань від підписників, чому ж вона сама не водить авто.

Злата Огнєвіч  розповіла, чому не водить авто, а віддає перевагу таксіі фото 1
Злата Огнєвіч  розповіла, чому не водить авто, а віддає перевагу таксіі фото 2

«Я переконана, що такий процес як водіння авто має приносити задоволення. Бо це такий момент свободи. Але з моїм способом життям, графіком і задачами, які я постійно виконую, контролюю, це неможливо. І тримати кермо, і вирішувати ці питання. Тому я це все роблю, коли їду в таксі або є автівка з водієм. Це набагато зручніше. Хоча  сподіваюся, що колись вже у своє задоволення я буду водити і просто кайфувати і не вирішувати ніяких робочих моментів», – розповіла Огнєвіч.

Нещодавно українська співачка Злата Огнєвіч нещодавно поскаржилася на чоловіка, який чатував її біля будинку, дзвонив консьєржу в спробах з'ясувати, коли зірка буде вдома, і залишав їй букети. 

Також раніше українська Співачка Злата Огнєвіч обурилась поведінкою сусідів, які поскаржились на неї в поліцію. 

До слова, співачка Злата Огневіч втрапила в неприємний конфуз на одному із своїх нещодавніх концертів на Київщині. Виконуючи на сцені одну зі своїх пісень, співачка, що перебувала під час виступу на підборах та у довгих брюках, перечепилася через дроти від апаратури та впала. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: