Олег Скрипка взяв участь у фестивалі в Чорногорії, який організувала росіянка

Олег Скрипка долучився до фестивалю в Чорногорії, організаторкою якого є російська продюсерка
фото з відкритих джерел

Організатори фестивалю Music Saves the World описують його як «глобальний благодійний музичний марафон»

Український музикант Олег Скрипка долучився до фестивалю, який відбувся в Чорногорії і був організований російською продюсеркою Марією Сьомушкіною. Про це розповіла Сьомушкіна на сторінці у Facebook.

«Під завісу вечора я запросила Олега на сцену, де разом з музикантами-біженцями з Росії та чудовою співачкою Gladys з Франції трапився прекрасний jam session. На одній музичній частоті й в ім'я миру...», – написала російська продюсерка.

Організатори фестивалю Music Saves the World описують його як «глобальний благодійний музичний марафон». Раніше подія мала назву «Садиба Jazz»(«Усадьба Jazz») і проводилася в різних містах Росії, таких як Москва, Санкт-Петербург, Сочі, Казань, Єкатеринбург та Воронеж, до 2019 року.

Олег Скрипка взяв участь у фестивалі в Чорногорії, який організувала росіянка фото 1

Раніше повідомлялося, український співак, музикант та лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка порівняв французьких жінок із українськими та сказав, що феміністки не мають поваги до чоловіка. Такі скандальні заяви артист зробив у подкасті Stand up battle.

До слова, спонсорами фестивалю Easy Busy Fest, який мав відбутися 26 серпня на території Літнього Парку Прогресії у Варшаві, виступили підприємці, пов'язані з РФ. Після грандіозного скандалу в соцмережі подію було скасовано. 

Читайте також: Російська «культурна» диверсія у Польщі: в епіцентрі скандалу Океан Ельзи, The Hardkiss та інші українські артисти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: