«Не про таке життя я мріяв»: Козловський розповів за чим сумує на фронті

Козловського мобілізували у червні
фото: Vitaliy Kozlovskiy / Facebook

Артист тужить за колишнім життям, коли він тримав у руках мікрофон, а не автомат

Співак та військовий Віталій Козловський поділився новою світлиною з фронту. Він зізнався, що сумує за сценою, але не може чинити інакше. Про це артист повідомив у Facebook.

Козловський часто виходить на зв'язок з фанатами. Він показав новий кадр з фронту. На знімку співак сидить у лісовій посадці зі змокрілим волоссям та сигаретою в руці. У підписі до фото виконавець поділився, що на фронті засумував за сценою. Та зараз він не може робити інакше.

«Не про таке життя я мріяв. Але сьогодні по іншому не можу. Хоча, дуже сумую за своїми та за сценою», – написав Козловський.

Віталій поділився новим фото у війську
Віталій поділився новим фото у війську
фото: Vitaliy Kozlovskiy / Facebook

У коментарях позицією Віталія захопилися зіркові колеги. Вони підтримують його та просять берегти себе.

  • Оля Полякова: «Боже, Віталік! Я в шоці! Бережи себе друже! Обов'язково вцілій!!! Пишаюся, молюся! Будуть концерти! Ще і які! Люблю»;
  • Оля Цибульська: «Бережи себе і дякую»;
  • Ольга Сумська: «Наш захисник. Наша гордість».

Своїми військовими буднями 38-річний Козловський також ділиться на сторінці в Instagram. Нещодавно він опублікував кадри з бойових позицій і показав, як ховається у бліндажі разом із побратимами. Військові облаштували під землею надійне укриття за допомогою брезенту й деревини. На не найкомфортніші умови Віталій реагує з гумором, і зазначає, що там «усе по райдеру».

Також співак показав своє свіже селфі. Як відзначають багато шанувальників його таланту, після вступу в ЗСУ навіть погляд Козловського змінився. На знімку він лежить в бліндажі й посміхається в камеру. На щоці, трохи нижче ока, видніється чи то синяк, то чи пляма від пилу.

«Не про таке життя я мріяв»: Козловський розповів за чим сумує на фронті фото 1
фото: vkozlovsky_music / instagram

Нагадаємо, у червні музиканта мобілізували, а вже в липні він завершив бойову підготовку. Віталій Козловський вступив до однієї з бригад Гвардії наступу – бригади Національної гвардії «Рубіж».

Раніше Козловський поділився із шанувальниками новинами свого армійського життя. Виконавець проходив бойову підготовку на полігоні. Уже без бороди 38-річний артист постав на динамічних фотографіях із навчань.

Читайте також: Мама Козловського підтримує РФ у війні в Україні? Співак пояснив ситуацію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: