Помер телеведучий найскандальнішого і найприбутковішого телешоу у світі

Спрінгер знімався в кіно та серіалах
фото з відкритих джерел

Джеррі Спрінгера вважають родоначальником скандальних ток-шоу

У США у віці 79 років помер ведучий одного з найскандальніших і найприбутковіших телевізійних ток-шоу в історії американського телебачення Джеррі Спрінгер, повідомляє Variety. Його вважають родоначальником скандальних ток-шоу.

На піку популярності «Шоу Джеррі Спрінгера» на телеканалі NBC, яке виходило в ефір 27 років, обходило в рейтингах «Шоу Опри Вінфрі». Головними темами програми були конфлікти у житті простих американців. «Спрингер мирно помер у четвер у своєму будинку в передмісті Чикаго після нетривалої хвороби», – повідомило видання.

Передача, яку вів Спрінгер, починалася досить «пристойно», хоча на той час денні ефіри на телеканалах країни ставали дедалі грубішими і провокаційнішими, пише Variety. Прагнення швидко піднятися у рейтингах призвело до того, що Спрінгер та його новий Річард Домінік внесли значні зміни у формат для залучення великої денної аудиторії.

Основним змістом розмов на програмі стали сімейно-побутові проблеми нижніх соціальних верств американського суспільства: подружня зрада, гомосексуальність, трансгендерність, різні сексуальні девіації, психічні розлади. Причому учасники шоу часто влаштовували у студії бійки, у тому числі за участю жінок, використовували ненормативну лексику, яку в ефірі «запікували».

Спрінгер знімався в кіно та серіалах. Глядачі пам'ятають його за фільмами «Остін Пауерс: Шпигун, який мене спокусив» та «Секретні матеріали».

Читайте також: Нейромережа згенерувала людські образи героїв «Сімпсонів»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: