Телеведучий Остапчук, розповів про будинок в Умані, в який влучила ракета: Жили однокласники

Володимир Остапчук народився та виріс в Умані

Український телеведучий Володимир Остапчук емоційно відреагував на ракетний удар Росії його рідним містом Умань Черкаської області. За словами артиста, терористи потрапили до будинку у районі, де він багато років жив.

В соцмережі підписники тележурналіста запитали його, чи не постраждали від ракетного удару його родичі. Остапчук відповів, що з батьками все добре.

«Я повз цей будинок у школу ходив. На жаль, не всі повідомлення можу показати, але дякую за підтримку. З батьками все добре. У цьому будинку раніше жило четверо моїх однокласників. Я в ньому 100 разів був. Це просто мій район», – написав Володимир. Остапчук також додав, що зараз біля будинку організований штаб допомоги для постраждалих: «Мама якраз туди їде». 

Нагадаємо, вранці у п’ятницю, 28 квітня, російські терористи здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Російська ракета в Умані під час атаки зруйнувала під'їзд багатоповерхівки та вбила українців. Кількість жертв зростає.

РФ атакувала Україну із літаків стратегічної авіації Ту-95 із району Каспійського моря. Підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони знищено 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два БпЛА оперативно-тактичного рівня.

У Дніпрі загинула жінка з трирічною дитиною. Ще троє людей травмовані.

У місті Українка внаслідок падіння уламків російської ракети є влучання в багатоповерховий будинок. Внаслідок цього пошкоджено квартири на п'ятому та шостому поверхах. Постраждала дитина – дівчинку доставили в «Охматдит».

Читайте також: Взагалі мозок висох? Актор Дмитро Ступка знову втрапив у гучний скандал в США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: