Телеведучу Наталю Мосейчук внесли до списку терористів в Росії: її несподівана реакція

фото з відкритих джерел

Телеведуча пошуткувала, що це прекрасний подарунок до її ювілею

Телеведучу Наталію Мосейчук внесли до переліку «терористів та екстремістів» Росфінмоніторингу. Про це журналістка написала на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталія Мосейчук (@moseichuk.official)

«Так мене ще ніхто не вітав! В акурат під ювілей. Фінн моніторинг ерефії вніс мене до списку терористів. Слава Україні!» – йдеться в повідомленні Мосейчук в соцмережі.

Крім Наталії Мосейчук, в список потрапили російський актор Смольянінов, українець Арестович, журналістка Яніна Соколова та інші. «Включення в список означає, що проти цих осіб заведені кримінальні справи за «екстремістськими» і «терористичними» статтями Кримінального кодексу терориста-Росії», – написало пропагандистське видання РБК.

В коментарях під дописом в соцмережі українці вітають телеведучу: «Це означає що ви українка не лише за паспортом, а серцем і душею», «Ото дають! Вітаю вас з цим статусом», «Почесне звання для українця», «А коли б ви ще побували б в ролі українсько-нацистської терористки! Це, повірте, потрібно заслужити», «Щиро вітаю вас з цим почесним званням», «Це знак якості» «О, це список, де тільки гідні поваги люди, тож вітаю!».

Читайте також: Христина Решетник похизувалася однаковим вбранням із Зеленською та втрапила в скандал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: