Відомий телепродюсер поділився несподіваними подробицями роботи з одіозною Оксаною Марченко

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Володимир Завадюк каже, що Оксана Марченко сповідувала українські традиції

Продюсер головних проектів на «1+1» «Голосу країни» та «Танців із зірками» Володимир Завадюк згадав в інтерв'ю ютуб-каналу Go West, як працював з одіозною телеведучою Оксаною Марченко в телепроекті «Х-фактор» на СТБ.

«Зараз аналізуючи події більш, ніж 10-річної давнини, не розумієш, як людина, яка розмовляла українською мовою, сповідувала українські традиції, робила шоу «Україна має талант», може поводитися так, як вона зараз поводиться. Безумовно, Оксана Марченко тоді і зараз видаються абсолютно різними людьми. Але, якщо подумати: люди не можуть за такий короткий час так змінюватися. Я абсолютно засуджую все те, чим зараз являється Оксана Марченко», – каже Завадюк.

Нагадаємо, лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який з перших днів повномасштабної війни стоїть на захисті України, згадав, як свого часу працював суддею на талант-шоу «Х-Фактор». Ведучою телепрограми тоді теж була Марченко, а одним із суддей – росіянин Сергій Сосєдов, який пізніше став затятим путіністом. «Я намагався з нею вже тоді не спілкуватися, ми поговорили одну хвилину чи дві за весь час. Було ніяково, всі прекрасно все розуміли. В мене була розмова з головою телеканалу, коли мене винаймали. Я просив, щоб її не було, однак бесіда закінчилася тим, що «жінка за чоловіка не відповідає». Були аргументи, які схилили мене на бік тієї роботи, крім грошей. А заплатили вони мені тоді космічну суму за участь в «Х-Факторі». Здається, я тоді заробив $100 тисяч. Це тоді дуже поправило мої справи. Але Сосєдов і Марченко – це було боляче».

«Єдине, що згадую з теплотою, це Ніно Катамадзе (грузинська співачка теж була суддею та телешоу – ред.). Не знаю, чи можна це розповідати, але, мабуть, вже можна. Якось на цих судійських кріслах була розмова в перерві між зйомками. Сосєдов почав «навалювати», що в Союзі було класно. Ми терпіли-терпіли, мовчали-мовчали, а потім Катамадзе не витримала і врізала про те, що не хоче більше мати одні капронові колготи на всю сім’ю, а за ковбасою стояти в черзі по дві доби. «А ти би, дорогий, взагалі сидів би!» – відрізала, натякаючи на гомосексуальність Сосєдова.

На запитання ведучого, чи не хотілося б йому фізично врізати Сосєдову при зустрічі за те, що він зараз несе про Україну, в якій заробляв роками, Хливнюк відповів: «Існує багато інших способів пояснити людині, що вона не права, наприклад, заборона в’їзду в цивілізовані країни. Забери в них Куршевель – і все. Побачиш, всі зразу стануть толерантними європейцями».

Читайте також: Мільярдер, який розлучається з Камалією, засвітився на її концерті з розкішним подарунком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: