Вайкуле порадила росіянам спокутувати провину перед українцями: Стати на коліна і вибачитися

Вайкуле: Росія напала на Україну. Я – за Україну! Бо на них напали
фото з відкритих джерел

Лайма Вайкуле каже, що в її колективі є кілька музикантів з України

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка пуьлічно виступає проти війни в Україні, не підбираючи слів, розповіла, що думає про думає про російську агресію.

За словами виконавиці, росіяни можуть спокутувати провину перед українцями. «Це буде не скоро, мені так здається, що потрібно стати на коліна і вибачитися», – заявила Вайкуле в інтерв’ю тележурналісту та блогеру Дмитру Гордону.

Вайкуле емоційно звернулася до російських окупантів: «Візьміть всю свою зброю і йдіть геть... Вийдіть з мого будинку. Мені дуже сумно, що це відбувається, м'яко кажучи. І хочеться, щоб це завтра сталося, все закінчилося. І це можливо... Просто потрібно мати гідність. Потрібно просто Путіну сказати: «Все, хлопці, йдемо».

Раніше «Главком» писав, що Вайкуле заступилася за свою колегу та подругу Аллу Пугачову, яку росіяни цькують через те, що не підтримує війну в Україні. Вона зазначила, що з нею не можуть змагатися артисти, які сьогодні «співають божевільні пісні з озвірілими обличчями та вдають страшно сумних». Водночас Вайкуле впевнена, що Пугачову критикує лише невелика група людей – «маленька, дурна та зла маса».

Також Лайма Вайкуле повідомила, що була готова відмовитися від російської мови після того, як Росія напала на Україну. Виконавиця каже, що в її колективі є кілька музикантів, родом з України. «Рішення про початок війни можна було ухвалити по пиятиці або в маренні. Кожна нормальна людина не може це поділяти! Вдумайтесь. Росія напала на Україну. Я – за Україну! Бо на них напали», – додала співачка.

Читайте також: Російського співака Меладзе звинуватили у фінансуванні ЗСУ: прокуратура оголосила перевірку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: