Російського співака Меладзе звинуватили у фінансуванні ЗСУ: прокуратура оголосила перевірку

фото з відкритих джерел

Донос на музиканта до прокуратури написав голова громадської організації

Генпрокуратура РФ доручила прокуратурі Москви провести перевірку співака Валерія Меладзе щодо можливого фінансування Збройних сил України, повідомляє російська преса.

«Наразі прокуратурі Москви доручено проведення перевірки щодо Меладзе В. Ш. по наданню фінансової допомоги Збройним силам України», – повідомило пресі джерело в органах правопорядку. Також ЗМІ повідомляють, що російських правохоронців бентежить факт, що рідний брат виконавця, продюсер Костянтин Меладзе «має громадянство України, а дружина останнього, співачка Віра Брежнєва, активно висловлювалася на підтримку ЗСУ».

Як пише преса, донос на музиканта до прокуратури настрочив голова громадської організації «Федеральний проект з безпеки та боротьби з корупцією» Віталій Бородін. Він заявляв, що Меладзе «неодноразово виступав із критикою спеціальної військової операції в Україні, а також вимовив гасло українських націоналістів під час корпоративу в ОАЕ».

Раніше «Главком» писав, що Валерій Меладзе з буквою Z на рукаві нещодавно «засвітився» в компанії дружини заступника Шойгу у Куршевелі.

Тим часом ексдружина Валерія Меладзе заявила, що в зоні бойових дій в Україні перебуває найрідніший їй чоловік. Ірина Меладзе народилась у невеличкому місті Зеленодольськ Дніпропетровської області. Це недалеко від Нікополя, який обстрілюють російські окупанти. Виявляється, там й досі живе її батько. «Загальний біль від того, що відбувається, не відпускає ні на хвилину, тим більше, що мій 84-річний батько, який потребує догляду, залишився в зоні бойових дій практично один», – написала Ірина.

Читайте також: Скоро вже буде Паска. Співаки підхопили трек п’ятирічного українця, який став зіркою соцмереж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: