Ось і бомжуйте там. Пугачова виклала в мережу танці своїх дітей на нарвалася на істерику росіян

фото з відкритих джерел

Співвітчизники не можуть пробачити колишній улюблениці еміграцію з Росії

Російська співачка Алла Пугачова, яка з початком російської агресії виїхала з дітьми до Ізраїлю, на своїй сторінці в Інстаграм показала, як проводить вечори із своїми двійнятами та нарвалася на хейт.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

 Співачка опублікувала в особистому блозі відео, на якому її дочка танцює в компанії дівчаток, а син  скромно поглядує на танці на відстані з телефоном у руках. «Куди йде дитинство? В які міста? Виявляється, в Ізраїль. Оце так-а-а», – написала вона під роликом.

Одні підписники Пугачової розділили її почуття. «Зворушилася і посміялася», «Ліза чудово рухається!», «Чудове дитинство». Однак таких було не так багато. На сторінку прибігли любителі писати всілякі гидоти: «Ізраїль назавжди залишиться для вас та ваших дітей ілюзією. Не обманюйте себе»; «Схоже, ви заблукали, Алло Борисівно».

«А тато в цей час бандерівців у Торонто розважає», «Ось і бомжуйте там», «Так, поки класно, але доведеться дітям служити в ізраїльської армії», «Діти без батьківщини», «Нещасна жінка! Народитися в Росії, жити в ній сімдесят років і раптом батьківщиною стає Ізраїль. Жалюгідне видовище! Самообман, тому що шляху назад немає», – пишуть російські ура-бурчуни в коментарях.

«Ми біжимо не від батьківщини, а від тих, хто її підім'яв під себе разом із народом! Свободи слова в Росії немає, як і особистості! Є поліцейська держава та залякані люди. Вони бояться вже своєї тіні! І не всім вистачає сміливості і фінансової подушки взяти і поїхати», – написала одна з шанувальниць співачки. «Лише кілька зв'язків залишилося з дитинством... Я багато років співала та грала вашу музику. Дякую, що я колись, коли війна закінчиться і Україна переможе та пройдуть роки відновлення, знову зможу зіграти та заспівати ваші пісні», – коментар ще однієї.

Читайте також: Галкін придумав імена для фанатів Путіна та Медведєва (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: