«Голі вечері», куди запрошують незнайомців, стали популярними в Нью-Йорку (фото)

фото з відкритих джерел

Організаторка голих вечірок має безліч запитів від користувачів з усього світу

Американська модель, художниця та переконана нудистка Чарлі Енн Макс організувала вечерю, відвідати яку гості могли лише після її особистого схвалення, а головними правилами стали голі гості та вегетаріанське меню.

Füde Dinner Experience – новий формат вечерь у Нью-Йорку, на який допускаються учасники, які готові провести час у компанії незнайомих людей абсолютно голими. Бажаючий відвідати вечерю відправляє Чарлі заявку із заповненою анкетою, платить 88 доларів, а потім приходить у призначений час і перше, що робить, – роздягається.

«Це «гола» веганська звана вечеря з купою незнайомців», – коротко описує захід The New York Times.

Чарлі Макс придумала цей формат ще два роки тому, щоб об'єднати дві своїх великих любові – кулінарію та наготу. Першим «оголеним» заходом, організованим Чарлі, став вечір малювання у Лос-Анджелесі. Тоді модель, за її словами, припустилася помилки – зробила наготу необов'язковою. Це призвело до того, що людям було важче роздягнутися, коли інші залишалися в одязі.

Füde Dinner Experience спочатку проводилися тільки на запрошення, але пізніше про них почали дізнаватися у мережі. Зараз Чарлі має безліч запитів від користувачів з усього світу. Поки що вечері не приносять їй дохід, але в майбутньому засновниця планує вийти на окупність. Крім Füde Dinner Experience Макс також створила Füde Breath-work Experiences (дихальні практики з оголеними незнайомцями) та Füde Clay Experiences – ліплення у голому вигляді.

Видання пише, що на вечері приходять переважно жінки віком від 20 до 50 років, які мають свої причини для відвідування подібних заходів. Одна з гостей, наприклад, розповіла, що намагається відновити стосунки зі своїм тілом, яке сильно змінилося після народження першої дитини минулого року. За словами господарки, для кожної гості «гола вечеря» має особливий сенс. Хтось хоче навчитися краще відчувати своє тіло, а хтось завести таких же розкутих друзів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: