Лайма Вайкуле: Пугачова утримувала всю Росію, яка зараз їй щось пред'являє

Пугачова і Вайкуле дружать багато років
фото з відкритих джерел

Латвійська співачка стала на захист подруги

Співачка Лайма Вайкуле в інтерв'ю російській журналістці Ганні Монгайт, котра визнана Мін'юстом РФ іноземним агентом, назвала Аллу Пугачову «головною зіркою Росії», а тих, хто її критикує – «дурною масою». А також зізналася, що була готова відмовитися від російської мови після того, як Росія напала на Україну.

За словами співачки, Пугачову на російській естраді сьогодні замінити немає ким. Вона зазначила, що з нею не можуть змагатися артисти, які сьогодні «співають божевільні пісні з озвірілими обличчями та вдають страшно сумних». Водночас Вайкуле впевнена, що Пугачову критикує лише невелика група людей – «маленька, дурна та зла маса».

Лайму Вайкуле та Аллу Пугачову пов'язує багаторічна дружба. Подруги часто бувають одна в одної в гостях. Вайкуле зазначила, що свого часу вони з Пугачовою утримували майже весь Радянський Союз. Популярність та затребуваність артисток зашкалювала. Щільний гастрольний графік, багатотисячні стадіони.

«Алла утримувала всю Росію, яка зараз їй щось пред'являє, – каже Вайкуле. – Ми стільки грошей заробили тоді для Радянського Союзу, що навіть соромно говорити і наша популярність… Я зараз про себе, Алла взагалі як людина, музикант на першому місці, нема про що говорити. Я можу про себе сказати, я збирала стадіони та кохання народу… Вони мене так любили, я ж не напрошувалася. Коли був перший виступ на центральному телебаченні на Першому каналі, я не хотіла зніматися. Але я знялася і з першого разу мене полюбили і впізнали. Я нікому не нав'язувалась».

Також в інтерв'ю Лайма Вайкуле повідомила, що була готова відмовитися від російської мови після того, як Росія напала на Україну. Виконавиця каже, що в її колективі є кілька музикантів, родом з України.

Раніше «Главком» писав, що Лайма Вайкуле вперше зняла капелюшка на тлі чуток про рецидив раку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: