Переможниця «Голосу країни» звернулася до шанувальників: Прошу про молитву

Оксана Муха восени минулого року вперше зізналася, що бореться з раком
фото з відкритих джерел

Оксана Муха попросила згадати сьогодні співачку Квітку Цісик

Переможниця телешоу «Голос країни» Оксана Муха на своїй сторінці в Інстаграм розмістила допис, в якому попросила згадати сьогодні співачку Квітку Цісик. Сьогодні виконавиці виповнилося б 70 років.

Квітка Цісик – американська  співачка українського походження, популярна виконавиця рекламних джинглів у США, оперна і блюзова співачка, виконавиця і популяризатор українських пісень. Пісня «Ти осяюєш моє життя» ( You Light Up My Life), яку вона виконала для однойменного фільму, отримала 1978 року «Оскар» і «Золотий глобус» у категорії «Найкраща пісня до фільму», а також номінувалася на нагороду «Греммі» у категорії «Пісня року».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oksana Mukha оfficial (@mukha_oksana_official)

«Вона об’єднала українську націю піснею, дала в ній власне ту любов, завдяки якій ми стали сильніші. Радію, що в Україні, в кожній школі, буде проведено урок про Квітку. Відбуватимуться багато заходів, на згадку про неї. А я вас прошу про молитву за Квітку. Вдячність і Світла пам‘ять», – написала Оксана Муха.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oksana Mukha оfficial (@mukha_oksana_official)

Нагадаємо, Квітка Цісик померла в 44 роки через рак молочної залози, з яким боролася близько семи років. «Сьогодні 25 років, як відійшла Квітка Цісик, – написала Оксана Муха 29 березня, в день смерті виконавиці. – У своїх піснях вона залишилась живою для мене, та для багатьох людей, котрі полюбили її пісні. Згадаймо сьогодні про неї в молитві».

Раніше «Главком» писав, переможниця телешоу «Голос країни-9» Оксана Муха восени минулого року вперше зізналася, що вже рік бореться з раком. Співачка поділилася, як переживала непростий період у житті.

Читайте також: У зірки «Анатомії Грей» вщент згорів будинок: сама ледь врятувалася (фото)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: