Українська співачка Klavdia Petrivna незабаром розкриє свою персону – ЗМІ

Klavdia Petrivna – українська співачка та авторка пісень, що зберігає анонімність
фото з відкритих джерел

За словами інсайдерів, у травні відбудеться грандіозний концерт Клавдії Петрівни, де публіка вперше зможе побачити та почути виконавицю наживо

Особистість загадкової української співачки Клавдії Петрівни, яка тривалий час зберігає інкогніто, незабаром може бути розкрито. Так, у мережі почали ширити інсайдерську інформацію про те, що у травні відбудеться грандіозний концерт-презентація, де публіка вперше зможе побачити та почути виконавицю наживо. Відповідну інформацію опублікувало видання «Музвар».

«Інсайд: у травні відбудеться концерт-презентація співачки Klavdia Petrivna. Візуалізовувати образ, за словами інсайдерів, буде не Соломія Опришко, про яку раніше писали у ЗМІ. З концерту-презентації розпочнеться всеукраїнський тур виконавиці», – повідомляє «Музвар».

Цікаво, що зокрема видання повідомляє і про те, що вже незабаром співачка презентує і новий сингл, який стане частиною ще не надто великої дискографії. Тож наразі прихильникам Клавдії Петрівни залишаться чекати або офіційного підтвердження інформації, або оголошення про продаж квитків.

Klavdia Petrivna – українська співачка, авторка пісень, що зберігає анонімність. Набула швидкої популярності у соціальній мережі TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. На початку 2024 року очолила чарти українських радіостанцій з піснею «Знайди мене». Від початку кар'єри виконавиця зберігає анонімність.

Деякі джерела висловлюють думку, що це досвідчена жінка 35-40 років, інші – що Клавдія Петрівна – це молода, навіть юна дівчина. Існує теорія, що Klavdia Petrivna – спеціальний проєкт, і її голос створений за допомогою нейромережі.

За словами українського співака Osty інкогніто-співачкою Klavdia Petrivna вирішила не заради піару, а через сором'язливість: дівчина боялася зганьбитися у разі провалу. Також, артистка любить творчість Івасюка і французькі пісні, звідки й черпає натхнення.

Як повідомлялося, у вівторок, 6 лютого, сайт про культуру «Лірум» оголосив переможців першої премії «Золота Зоря Лірум» – у номінації «Дебют року» перемогла співачка Klavdia Petrivna, яка дотепер була анонімною. Отримувати нагороду вийшла 25-річна співачка Маша Кондратенко, після чого сторінках в соцмережах обох виконавиць з'явилася спільна публікація з підписом: «Хто це така?».

Читайте також: Із ринку – у шоубіз: нові зірки старого року

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: