Потап виступить у Німеччині як артист «російського ретро»: деталі скандалу

фото інстаграм Потапа
Концерт Потапа в німецькому місті Білефельд заплановано на 13 квітня

Афіша затверджується завжди з менеджментом та самою зіркою, тобто Потап не міг не знати про презентацію себе як «артиста російського ретро»

13 квітня в німецькому місті Білефельд має відбутися концерт українського репера Олексія Потапенка (Потапа), який, попри повномасштабну війну, залишається за кордоном. Під час шоу музикант збирається співати старі хіти гуртів «Потап і Настя», «Врємя і Стекло» та Mozgi. Усе б нічого, та на афіші артист презентований як представник «російського ретро». 

На це звернув увагу зірковий оглядач Богдан Беспалов, поділившись власними думками з цього приводу в блозі. Він також підмітив, що на афіші немає жодного натяку на благодійну основу концерту, хоча зазвичай артисти, якщо роблять захід із метою зібрати гроші на ЗСУ чи будь-яку іншу допомогу Україні та українцям, вказують цю інформацію.

Тим часом на афіші великими літерами написано: «RUSSIAN RETRO – POTAP LIVE». 

За словами Беспалова, афіша затверджується завжди з менеджментом та самою зіркою, тобто Потап не міг не знати про презентацію себе як «артиста російського ретро».

Блогер висловив свою думку: «У своєму Інстаграмі артист часто говорить, що прославляє Україну на увесь світ. Мабуть, «російське ретро» один із дієвих інструментів Потапа?.. Олексій за роки повномасштабного вторнення настільки себе закопав з точки зору репутаційних зашкварів, що інцидент з афішою ставить жирну крапку в прозорості його проукраїнських намірів та репутації». 

«Шкода, що є цілий ряд медійних людей, які за період повномасштабної війни так і не зрозуміли, не змінились, не відчули біль свого народу. Для таких «зірок» центром Всесвіту залишаються вони самі, але вже в залі без глядачів та шалених оплесків. Зал марнославства та самотності», – додав блогер

Відомий український продюсер та виконавець не вперше потрапляє у подібний скандал, так,  Потап засвітився у Лондоні на Різдво. У себе в Instagram репер опублікував світлину на тлі традиційного різдвяного віночка з гілочок та пригадав музичну спадщину Великої Британії.

Виконавець також закликав не забувати про музичні традиції України, «відомої своїми душевними мелодіями та могутніми голосами». Однак не всі користувачі оцінили різдвяну світлину з Великої Британії та написали у своїх коментарях все, що думають про Потапа. 

Читайте також: Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки

Ще раніше українського продюсера та виконавця Потапа помітили у Дубаї, де він розважався в елітному ресторані. При цьому він був не сам, а в компанії росіян.

Нагадаємо, Потап написав пісню про волонтерів і збурив мережу. Деякі українці зауважили, що пісня має примітивний текст, який принижує працю та старання людей, які займаються безоплатною суспільно-корисною діяльністю. Також розкритикували зовсім невідповідний мотив мелодії, схожий на решту танцювальних треків зірки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: