Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою

Ірині Білик виповнилося 54 роки
фото з відкритих джерел

Артистка з нагоди її дня народження закликала задонатити на авто для військових

Співачка Ірина Білик 6 квітня святкує день народження. Їй виповнилося 54 роки. Із цієї нагоди зірка у фотоблогу вийшла на зв'язок з шанувальниками й попросила задонатити на авто для військових: «Мої любі, дякую за привітання! Мені дуже приємно, але ще приємніше буде, якщо ви як подарунок зробите донат на авто для наших військових!».

Артистку також привітали її зіркові колеги, друзі та ексобранець. І показали низку архівних фото.

Дмитро Коляденко

Колишній обранець Ірини Білик вже традиційно щороку привітав іменинницю зі святом, опублікувавши її фото і додавши символічний підпис: «З днем народження, королево!».

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою фото 1

Оля Полякова

Співачка привітала свою колегу, зробивши репост відео Ірини Білик, у якому вона закликає зробти донат для ЗСУ й додала емоджі у формі сердечок: «З днем народження, Ірочко!».

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою фото 2

Слава Дьомін

Ведучий показав кумедну світлину зі співачкою на радіостанції і написав: «Іро, з днем народження!».

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою фото 3

Ольга Сумська

Акторка у своїх сторіз також публічно звернулася до своєї зіркової подруги й ніжно привітала її з 54-річчям, запостивши архівні кадри виступу іменинниці далекого 1995-го року: «Ірочко, наша легендарна богиня! Вітаємо! Сяй, твори, люби! Обожнюємо!».

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою фото 4

Павло Зібров

Знаменитий співак також долучився до привітань й поділився рідкісними фото з власною родиною та Іриною Білик: «Вітання від сімʼї Зібрових нашій любій подрузі, королеві шоубізнесу, талановитій співачці, чудовій мамі, красуні, чарівній Ірочці Білик! Твори, люби, надихай, хвилюй, будь здоровою та щасливою у нашій мирній країні! Ми тебе дуже любимо!».

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою фото 5

Ivan Navi

Співак опублікував чорно-біле фото з легендарною артисткою, зроблене чотири роки тому й замилував підписом: «З днем народження, легендарна і чарівна Ірино Білик».

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою фото 6

Маша Фокіна

Співачка опублікувала фото й показала, як до війни вона була у компанії Ірини Білик: «З днем народження, Ірочко».

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою фото 7

Марія Бурмака

Українська співачка з нагоди дня народження подруги пригадала, як вона познайомилася з нею у 19-річному віці.

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою фото 8

«З Ірою ми познайомились, коли нам було по 19 років, на «Червоній Руті» в Чернівцях. Листувались, зустрічались, ходили одна до одної в гості. Так і йдемо стільки років паралельно по життю. Іра співала мою пісню «За мить до поцілунку», я викладала в Інституті журналістики в її сина Гліба. Колись, 1993-го, мама Іри Ганна Яківна сказала: «Дівчата, тримайтесь разом». З днем народження, дорога Ірино. Про нас колись мають написати книгу».

Раніше Ірина Білик показала милі сімейні моменти з молодшим сином. 

Як відомо, через війну Білик була змушена виїхати разом із молодшим сином Табрізом за кордон. Маєток зірки, який розташований у Бучанському районі на Київщині, постраждав у перші ж дні війни. Співачка із сином тікала з рідного дому, до якого незабаром заселилися російські окупанти.

Артистка зізналася, що перший день війни став для неї справжнім жахом. Тоді вона не мала сил ні на що, просто схопила валізи, заготовлені для гастролей, і разом із сином та подругою поїхала до знайомих у бік західної України. Перший місяць виявився настільки важким, що в зірки зник голос, і вона не знала, що буде далі. Сенс життя та втіху артистка знаходила у маленькому синові. 

Білик перебувала за кордоном понад рік. Проте згодом артистка повернулася на Батьківщину.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: