Популярний український співак віддав сина до першого класу в Японії

Музикант з ексдружиною та дітьми
фото: instagram / sergii_tanchynets

Навчальний рік у Японії розпочинається саме в квітні

Лідер гурту «Без обмежень», український співак Сергій Танчинець розповів шанувальникам приємні родинні новини. У соцмережах артист розповів, що його 6-річний син пішов до першого класу. Проте відбулося це на іншому куточку світу – в Японії.

Лук'ян від квітня навчається в одній зі шкіл в Японії. До слова, в країні навчальний рік починається саме навесні.

Музикант поділився, що йому неабияк незвично. Зокрема, Лук'ян здається ще таким маленьким, але вже навчається у першому класі. До речі, Танчинець також показав, як син вперше прямував до школи.

«Мойозиво» пішов «гризти граніт науки». Перший день школи. Перший клас!», – написав музикант.

До першого класу Лук'яна відвела мама, а самому Сергієві Танчинцю не вдалося це зробити, адже хлопчик пішов до школи в Японії. Музикант же ж від початку війни виїздить за кордон лише під час благодійних концертів.

Зауважимо, у перші дні повномасштабної війни тоді ще дружина Сергія Танчинця Анна з двома їхніми дітьми, 13-річною донькою Анастасією та 4-річним сином Лук'яном виїхала до Японії.

І чи не вперше за 14 років стосунків Сергій та Ганна проживали життя нарізно: він в Україні волонтерив, співав на благодійних концертах, привозив хлопцям із ЗСУ автівки, вона в Японії облаштовувала побут для дітей, працювала.

Нагадаємо, фронтмен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець розлучився з дружиною. 

Музикант не став називати причину розлучення, лише зазначив, що винних у цій ситуації нема. Окрім того, Сергій додав що вони з ексдружиною залишилися у гарних стосунках і продовжують лишатися люблячими батьками для їхніх двох дітей.

Читайте також: «Мій хребет сказав «досить» і пішов відпочивати»: Лідер гурту «Без обмежень» потрапив у лікарню

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: