Океан Ельзи випустив першу англомовну пісню

Створення першої англомовної пісні музиканти гурту назвали «новою музичною історією»
фото: Океан Ельзи/Facebook

«Voices Are Rising» – це перша пісня нашого першого англомовного альбому», – «Океан Ельзи»

Український гурт «Океан Ельзи» випустив першу англомовну пісню «Voices Are Rising» невдовзі після повідомлення про створення першого в історії існування колективу англомовного альбому.

Згідно з повідомленням на офіційній сторінці гурту у соціальній мережі Facebook, створення цієї пісні – нова музична історія. «Voices Are Rising» – це перша пісня нашого першого англомовного альбому», – наголосили музиканти. Прослухати пісню можна за посиланням.

Гурт також вирішив відмовитись від «великих текстів, розповідей й прес-релізів». «Але сьогодні ми хочемо, аби ви просто послухали пісню та, найголовніше, пам'ятали, що світло завжди переможе темряву», – йдеться в повідомленні.

Музиканти додали, що «наші українські голоси вже здійнялись завдяки тим, хто щохвилини боронить, відновлює, несе своє світло». «Нашим енергетикам сьогодні – максимальна підтримка», – йдеться в дописі гурту на тлі нічної масованої атаки по Україні.

Нагадаємо, наприкінці лютого гурт «Океан Ельзи» вперше з 2022 року випустив нову пісню «Відповідь». «Відповідь» – вона про біль і пам'ять. «Відповідь» – вона про довічну вдячність. «Відповідь» – вона про складний і довгий шлях до Перемоги. Вона про запитання «скільки ще?…» і про відповідь, яку кожен точно може знайти в своєму серці», – розповіли «Океан Ельзи».

Українська співачка Марія Бурмака висловила своє враження від нової пісні гурту. За її словами, вона ще зі вчора чекала прем‘єру, адже пісня їй дуже відгукнулась. 

Читайте також: ТОП-100 золотих хітів Незалежної України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: