Військовий та екслідер гурту «Тартак» переніс дві операції та вимушено змінив рід діяльності

Положинський: Від понеділка 1-го квітня стартує моя програма на Армія ФМ
фото: Instagram/oleksandrpolozhynskyi

Олександр Положинський повідомив про перебіг лікування і початок роботи на радіо

Ексфронтмен гурту «Тартак», а від початку повномасштабної війни воїн ЗСУ, Олександр Положинський розповів у соцмережах про дві операції, які він нещодавно переніс.

Стало відомо, що минулого тижня захисник зробив операції з корекції зору.

«Операції минули чудово, виявилися й близько не такими страшними, якими здавалися до того. Тепер маю витримати доволі тривалий післяопераційний період стриманості та обережності», – поділився Положинський.

Також військовий зазначив, що з 1 квітня вестиме радіопрограму. Захисник зізнався, що це було не його рішення, втім «в армії за тебе часто вирішують інші люди».

«Від понеділка 1-го квітня стартує моя програма на Армія ФМ. Це не був мій власний вибір, але в армії, на жаль, за тебе часто вирішують інші люди. Але раз наказали, максимально намагатимусь зробити її цікавою та змістовною», – повідомив музикант.

Положинський попросив шанувальників його підтримати і надати фідбек про програму. Він зазначив, що програма виходитиме ввечері о 20:00, з понеділка по пʼятницю включно, і триватиме дві години.

Нагадаємо, український музикант, екслідер гурту Тартак Олександр Положинський, який захищає Україну від російських загарбників в ЗСУ, в Instagram розповів, як «повернувся з нуля». Артист розмістив архівне фото, зроблене на фронті рік тому і зізнався, що йому морально важко залишатися в столиці України, поки його побратими щодня воюють на фронті, жертвуючи своїм життям.

Раніше співак Сашко Положинський розповів про обстріли на лінії вогню та зізнався, як війна змінила його пріоритети.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: