У темряві слухаю Сумську. Андрій Данилко – про дозвілля без світла

фото з відкритих джерел

Музикант розповів, як створює для себе ілюзію повернення в мирний час

Через відключення світла зараз страждають усі, і відомі українці не виняток. Музикант Андрій Данилко розповів, як проводить час у темряві.

«Відключення світла та всього іншого я сприймаю, як і всі, з розумінням. Звісно, ​​це дратує. Хоча слово «дратує» тут не дуже підходить. Це даність – що ти можеш зробити, війна, – каже музикант в коментарі сайту Вести. – Наприклад, я тільки приїхав із туру, а тут відключення світла, і ліфт не працює. Довелося перти цю величезну гастрольну валізу на свій верхній поверх у гробовій тиші та темряві. А коли вмикають світло, то весь час думаєш, що зараз його вимкнуть, і розслабитись неможливо. Думаєш про те, де в тебе лежать ключі та зарядка, щоб не шукати потім у темряві».

Данилко каже, що постійні віключення електрики на його щоденне життя мало вплинули: «Оскільки через гастролі я не сплю ночами, роблю домашні справи тоді, коли доведеться. Дякувати богу, що на мобільному залишився інтернет, де я дивлюся новини. А ще дивлюсь якісь старі фільми та спектаклі часів дитинства. Хоча обирати стало важче. Я шукаю те, що збігається з моїми вібраціями – дуже змінилися час і ритм. Але є дуже теплі програми із сімдесятих, які зараз викладають у високій якості. Завдяки їм є ілюзія, що я повертаюся у мирний час».

«Окрім цього слухаю аудіокниги. Мені дуже подобається, як читає Наталя Сумська, для мене дуже важливий голос. Тому я вже кілька разів переслухав «Кайдашеву сім'ю» у її виконанні. Але, крім цього, вона записала ще дуже багато. Вона читає дуже атмосферно, з'являється відчуття спокою. У темряві, в напівсонному стані, дуже добре слухається, як свого часу радіо». 

Раніше «Главком» писав, що дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в соцмережі зізнався, як знаходить позитивні моменти у постійному відключенні світла.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: