Мушу подякувати відключенням світла. Андре Тан розповів, що усвідомив, живучи у темряві

Андре Тан: Віднедавна багато часу проводжу наодинці з собою – без телефону та інтернету
фото з відкритих джерел

Дизайнер Андре Тан поділитися висновками, які усвідомив у темряві

Дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в соцмережі зізнався, що знаходить позитивні моменти у постійному відключенні світла. Модельєр живе та працює у Києві і не залишав Україну з 24 лютого.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andre Tan (@andre_tan_official)

«Віднедавна багато часу проводжу наодинці з собою – без телефону та інтернету, – пише дизайнер та телеексперт. – Мушу подякувати відключенням світла за цю можливість трошки відірватися від справ і поговорити з собою чесно. Після кількох тижнів таких посиденьок, нарешті готовий поділитися тими речима, що я усвідомив у темряві.

Немає жодної користі у тому, щоб шукати визнання та славу. Я можу вам з впевненістю сказати, що ніхто з людей, яких ви бачите з екранів телевізорів, не ставив собі за мету стати знаменитим. Я теж, власне, не вийняток. Вони стали такими завдяки власній праці та розвитку. Справжня краса вчинків у самих вчинках, а не у тому, що про них скажуть інші.

Проблеми народжуються в голові. Нещасними нас роблять не самі проблеми, а наше до них ставлення. Тут все як з відключеннями світла: спершу нервувало, а потім я знайшов у цьому свій особистий дзен. Ви володієте своїм сприйняттям, але не подіями, що з вами відбуваються.

Зло завдає нам болю лише тоді, коли ми відповідаємо на нього. Ми не контролюємо вчинки інших людей, так само як і події навколо нас. Злі вчинки набирають ударної сили лише тоді, коли ми дозволяємо їм це зробити. Відповідаючи на зло злом, ми не допомагаємо нікому: ні собі, ні людині, що нас образила. Лише передаємо «естафету зла» нашому оточенню».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: