Дякую, що класно не працюємо. Ірина Горова заявила, що припинила співпрацю з Потапом

Потап і Горова мають спільного сина Андрія
фото з відкритих джерел

Ірина Горова звернулася до колишнього чоловіка та журналістів

Генеральний директор групи компаній MOZGI GROUP та колишня дружина продюсера Олексія Потапенка Ірина Горова заявила, що більше не працює з Потапом. Про це вона розповіла в програмі ЖВЛ.

З початком вторгнення Горова взяла на себе все управління в компанії, а Потап – від справ відійшов. «Потап для мене один і єдиний, хто допоміг мені зрозуміти, що таке шоу-бізнес і як до нього підходити. Ми зробили одне для одного все, що могли, – я з точки зору бізнесу, а він із точки зору креативу. Але в якийсь час ми зрозуміли, що наша спільна робота вичерпана. Я думаю, що в мене велике майбутнє у плані розвитку музичної індустрії в Україні, а в нього – у тій індустрії, яку він вибере», – прокоментувала рішення не працювати більше разом Ірина.

Користуючись нагодою Горова звернулася до свого колишнього партнера і чоловіка: «Льоша, я дуже тебе поважаю і дякую тобі за те, що ми зробили разом. За те, що ми так класно працювали, і не працюємо». Горова звернулася і до журналістів; «Віднині, якщо щось робить Потап, не треба «приклеювати» Горову, і навпаки. Я роблю достатньо багато, щоб просто називатися Іриною Горовою».

Як відомо, з початком російської агресії компанія MOZGI GROUP припинила тісну співпрацю з багатьма артистами, в тому числі з Michelle Andrade та Позитивом. «Ми залишили співпрацю тільки з Надею Дорофєєвою, і відкриті для молодих артистів, яким потрібна наша допомога, експертиза, досвід», – каже Горова.  

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: