У свій день народження Тіна Кароль випустила нову пісню

25 січня Тіна Кароль святкує День народження
Фото: пресслужба Тіни Кароль

Тіна Кароль випустила трек про глибокі почуття, які віддзеркалюють соціальну драму сьогодення

У свій День народження, 25 січня, Народна артистка України Тіна Кароль презентувала нову пісню під назвою «Троянди». У кліпі артистка постала в чорній сукні та з мікрофоном на стійці. Зірка сидить на стільці та співає про почуття.

«Піснею «Троянди» я хотіла заповнити порожнечу в серцях мільйонів людей для того, щоб мовчання нарешті знайшло саундтрек і голос. Важливими стали лише ті, з ким можна помовчати, ніби бути «на одній гучності», – йдеться в описі відео Тіни Кароль.

Зазначається, що артистка написала смислову пісню про складні внутрішні переживання дуже простими словами, використовуючи лише акустичну гітару, струнний оркестр і перкусію.

«Троянди» – це пісня про момент, коли всередині щось ламається на дві частини: на зраду і правду, на минуле та майбутнє», – каже співачка й авторка музики Тіна Кароль. 

Тіна Кароль (повне ім'я – Тетяна Григорівна Ліберман) – українська співачка, актриса та солістка Ансамблю пісні й танцю Збройних сил України. Вік – 39 років.

Тіна Кароль представляла Україну на міжнародному співочому конкурсі «Євробачення» у 2006 році, де посіла сьоме місце. Роком раніше була представником України на конкурсі молодих талантів «Нова хвиля». У 2012 році входить до команди ведучих шоу Майдан's. З 2012 року тренер у проєкті каналу 1+1 – «Голос. Діти», з 2013 року – тренер у проєкті «Голос Країни».

Тіна Кароль на Євробаченні
Тіна Кароль на Євробаченні
Фото: Євробачення
Тіна Кароль на шоу «Голос країни»
Тіна Кароль на шоу «Голос країни»
фото з відкритих джерел

Особисте життя

У 2008 році артистка вийшла заміж. Її обранцем став музичний продюсер Євгеній Огір. У шлюбі в пари народився син Веніамін. Але пара недовго була разом. У 2013 році Огір пішов із життя, причиною смерті стала тяжка хвороба – рак шлунку.

Тіна Кароль повторила із сином фотосесію, яку робила із чоловіком
Тіна Кароль повторила із сином фотосесію, яку робила із чоловіком
фото з відкритих джерел

Нагороди та звання

Артистка тричі володарка звання «Найкрасивіша жінка України» за версією журналу VIVA; володарка премії «Телетріумф» як «Найкраща ведуча розважального шоу», а також премії Yuna у номінації «Найкраща співачка року». Тіна Кароль має медаль «За працю та звитягу» та звання «Народна артистка України».

Раніше Тіна Кароль замилувала фанатів кадрами відпочинку у Карпатах із сином.

Нагадаємо, зірка показала, який вигляд має без макіяжу.

Читайте також: Довго тримала свій вік у секреті: Полякова святкує ювілей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: