Довго тримала свій вік у секреті: Полякова святкує ювілей

17 січня Поляковій виповнилося 45 років
фото з відкритих джерел

Тривалий час знаменитість приховувала від фанатів справжній рік свого народження

Співачка, актриса, блогерка й телеведуча Оля Полякова, яка лише влітку 2022-го вперше оголосила свій справжній вік, сьогодні, 17 січня, святкує день народження. Їй виповнилося 45 років.

Полякова народилася у Вінниці, але навчалася в київській школі. Мама зірки мріяла, щоб донька стала лікарем, однак Оля відчувала, що її покликання – музика. У столиці дівчина розпочала кар'єру. Батьки Олі віддали її в музичну школу, згодом вона продовжила навчання в Київському університеті культури та Київській консерваторії. Зараз артистка має рідкісний діапазон голосу – понад три октави.

Полякова – «Одна з 100 найвпливовіших жінок України» 2020 за версією журналу «Фокус» та «Найкрасивіша жінка» 2018 за версією журналу про зірок Viva
Полякова – «Одна з 100 найвпливовіших жінок України» 2020 за версією журналу «Фокус» та «Найкрасивіша жінка» 2018 за версією журналу про зірок Viva
фото з відкритих джерел

Цікаві факти з життя співачки

1. Важко повірити, але в юності Оля Полякова була закомплексованою. «Найвища в класі й у дворі, худа, сутула. Дуже соромилася свого зросту. Це зараз я дивлюся старі фотографії і розумію, що була хороша. Особливо на знімках, зроблених мамою. Тоді я навіть хотіла порвати їх. «Через 20 років ти будеш пишатися цими фото», – переконувала мене мама. Я якось дуже довго розквітала, була довгою і пласкою, що не зацікавлювало однокласників. Мене дражнили і шваброю, і жирафою, і палицею, і дошкою. Але років у 18 все змінилося», – згадувала зірка.

Полякова стала еталоном краси й таланту для багатьох жінок
Полякова стала еталоном краси й таланту для багатьох жінок
фото з відкритих джерел

2. Було у біографії Олі Полякової і таке, що вечорами виконавиця розважала публіку у ресторанах, а вранці працювала у хорі. Співачка розповідала, що в юності переводила тонни косметики, тому що без макіяжу здавалася собі непривабливою. Полякова носила спідницю-міні, шкіряне пальто, чоботи-ботфорти вище колін і зачіску в стилі «фатальної жінки».

«Коли я прийшла в такому вигляді найматися до церковного хору, мене, природно, не прийняли. Я страшно засмутилася, адже там платили 5 грн за один спів!» – зауважувала виконавиця. Врешті артистці таки вдалося потрапити до хору, однак перед цим вона змила всю косметику та переодягнулася.

3. 2003 року артистка виступала на святкуванні дня народження бізнесмена Вадима Буряковського. Хоч чоловік був одружений, він не зміг встояти перед красою 19-річної Ольги і незабаром розлучився з дружиною. Про першу вагітність Полякова дізналася ще до весілля. Після того, як пара офіційно оформила стосунки, народилася донька Марія. Зараз її 18. Через сім років подружжя вдруге стало батьками. Співачка народила дівчинку, яку назвали Алісою. Її зараз 11.

Оля Полякова з сімʼєю
Оля Полякова з сімʼєю
фото з відкритих джерел

4. Полякова має власний город та ферму, сама виготовляє сир. На це її надихнула поява дітей. «Коли в мене з'явилася старша дочка Маша, виникли проблеми з її годуванням. Я дуже переживала з цього приводу, думала, чим же годувати дитину, щоб в продуктах не було хімії. Спочатку на дачі завела кіз і розбила невеликий город. Мене так затягнуло це. Одна коза привела другу, третю – ще двох. Згодом у нас стало 30 кіз», – розповідала співачка.

5. Тривалий час Оля Полякова приховувала від громадськості справжній рік свого народження. Тому у багатьох її біографіях, які розміщені на різних сайтах, вказано що зірка народилася 1984-го. Однак згодом справжній рік появи Олі на світ з'явився у її біографії на «Вікіпедії». У програмі «Дорослі дівчата» співачка підтвердила цю інформацію. «Коли у «Вікіпедії» з'явилася справжня дата народження і її не можна було виправити, я вила, ніби хтось помер. Мені здавалося, що це так ганебно! Мені було соромно, що я це приховувала», – поділилася тоді Полякова.

Поп діва української естради Оля Полякова
Поп діва української естради Оля Полякова
фото з відкритих джерел

Зауважимо, з приводу дня народження зірка представила новий україномовний альбом, до якого увійшли хіти «Королева ночі», «Ей, Секундочку», «Чарівні очі», «Рай на землі», «Номер один», «Танцюю, як в останній раз» та «Шльопки».

Читайте також: «Вивозила гроші в трусах»: Полякова зізналася, як виїжджала за кордон після 24 лютого 2022-го

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: