Міка Ньютон після повернення з США потрапила під масштабну атаку РФ: реакція зірки

Співачка приїхала до України 28 грудня, а вже наступного дня РФ влаштувала масштабний обстріл
фото: Міка Ньютон/Instagram

Артистка вражена тим, що за два роки світ не зміг зупинити країну-агресорку 

Відома українська співачка Міка Ньютон разом з чоловіком, американцем Крісом Сааведрою, повернулася із США до України вперше за вісім років та одразу потрапила під масштабну атаку РФ. Свою реакцію зірка опублікувала в Instagram.

Співачка опублікувала спільне фото з Крісом та звернулася до шанувальників. Вона розповіла, що повернулася до України 28 грудня, а вже наступного дня Росія вчергове обстріляла Україну. Артистка разом з українцями пережила нічне жахіття та обурилася тим, що за два роки війни країну-агресорку ніхто не зміг зупинити.

Міка Ньютон після повернення з США потрапила під масштабну атаку РФ: реакція зірки фото 1

«З Новим роком з України. Ми приїхали сюди 28 грудня, а 29-го Україна знищила понад 150 ракет... Це був найбільший напад на Україну від початку війни. У мене немає слів, щоб описати все це. Сирени, звуки вибухів… Серце болить за права всіх українців зараз. Я не можу повірити, що світ уже два роки нічого не може зробити з цим жахіттям. Україні потрібна допомога, і якнайшвидше...», – написала співачка.

Також Міка Ньютон у своїх сторіз показала кадри наслідків вибухів російських ракет.

Міка Ньютон після повернення з США потрапила під масштабну атаку РФ: реакція зірки фото 2
Міка Ньютон після повернення з США потрапила під масштабну атаку РФ: реакція зірки фото 3

«Ти б не захотів переживати те ж саме… Повір мені. Ми повинні об'єднатися і щось із цим робити», – наголосила артистка.

Ньютон закликала іноземних фанів допомогти Україні, яка зараз стоїть не лише на захисті своїх кордонів, але й боронить від нападу більшість країн світу.

Варто додати, що Міка Ньютон у 2011 році представляла Україну на Євробаченні піснею Angel та посіла четверте місце. Відразу після конкурсу співачка переїхала до США, де й мешкає донині.

Нагадаємо, 29 грудня ворог вдався до наймасованішої атаки на Україну. Загалом ворог застосував 158 засобів повітряного нападу: ракети різних типів та ударні БпЛА. Протиповітряна оборона знищила 114 повітряних цілей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: