Члени журі «Євробачення-2024»: стали відомі результати голосування у «Дії»

Членів журі обирали українці завдяки голосуванню у застосунку «Дія»
фото ілюстративне

Ім'я представника або представниці від України стане відоме вже 3 лютого

У застосунку «Дія» завершилося голосування за членів журі нацвідбору на «Євробачення-2024», тому вже відомі їхні імена – це Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець. 

Згідно з вибором українців, ці троє артистів судитимуть фіналістів конкурсу та допоможуть обрати, хто ж поїде представляти Україну в Мальме.

За результатами голосування, на першому місці опинився шоумен Андрій Данилко. За нього віддали свій голос понад 315 тисяч українців.

Андрій Данилко
Андрій Данилко
Фото: corp.suspilne.media

Другою членкинею журі стала співачка Джамала, яка 2016 року перемагала на «Євробаченні». До слова, це вже вшосте артистка займає суддівське крісло нацвідбору.

Джамала
Джамала
Фото: corp.suspilne.media

А от на третьому місці опинився лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець. За нього проголосували майже 90 тисяч українців. 

Сергій Танчинець
Сергій Танчинець
Фото: corp.suspilne.media

Трійка лідерів голосування в «Дії» ще має підписати угоду з оргкомітетом нацвідбору. Лише після цього вони офіційно займуть суддівські крісла. Раптом хтось не зможе підписати угоду, його місце займе той кандидат, який займає наступу сходинку у голосуванні в «Дії».

Нагадаємо, відомі українські співачки Аlyona Аlyona та Jerry Heil презентували свою пісню «Teresa & Maria» для Нацвідбору Євробачення-2024. Однак користувачі соцмереж розкритикували вибір персонажів для пісні. Головними образами цієї пісні стали Діва Марія та Мати Тереза. Співачки зазначили, що основний меседж знаходиться у словах «всі святі народились колись людьми».

Раніше букмекери оновили прогнози на Євробачення-2024. Україна – серед фаворитів.

Нещодавно відбулося жеребкування фіналістів Нацвідбору на Євробачення. А вже 3 лютого українці разом із суддями оберуть представника або представницю України на цьогорічному Євробаченні, яке відбудеться у Швеції. 

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення: хто боротиметься за право представити Україну у Швеції

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: