Зірка 2000-х Валевська запідозрила учасницю нацвідбору на «Євробачення» у плагіаті

фото: Наталія Валевська/Instagram

Українська співачка Наталія Валевська запідозрила учасницю нацвідбору на «Євробачення-2024» Anka у плагіаті. Про це артистка написала в Instagram-stories.

Зірка 2000-х Валевська запідозрила учасницю нацвідбору на «Євробачення» у плагіаті фото 1

Зокрема, йдеться про конкурсну пісню «Палала», де Anka використала схожі словосполученняяк в пісні Валевської: «Палала, палала, палала, доки зірка з неба падала». «Співачка використала в пісні словосполучення «палала, палала, палала». Як ви вважаєте, це плагіат чи ні? Випадковий чи усвідомлений хід», - поцікавилася у підписників Валевська.

До відома, у Наталії Валевської є пісня 2006 року випуску під назвою «Палала» з такими словами: «Палала, палала, палала у моєму небі зірка. Падала, падала, падала, та й казали люди гірко».

Виконавиця наголосила, що в українській мові є чимало інших слів, однак Anka у своїй конкурсній пісні використала саме такий набір.

Однак думки користувачів розділилися, більшість проголосували за те, що жодного плагіату в композиції Anka немає, однак майже половина підписників співачки переконані, що учасниця нацвідбору таки запозичила слова.

Як повідомлялося, 9 листопада, Суспільне мовлення оголосило список учасників Національного відбору на «Євробачення

-2024». До охочих представити Україну на пісенному дійстві в Мальме потрапило 20 українських артистів.

Нагадаємо, раніше співак Wellboy прокоментував подібність свого хіта «Гуси» до пісні під назвою «Какая-то фигня» у виконанні російських артистів Сергія Шнурова та Леоніда Агутіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: