Тренер Раяна Гослінга розповів, як актор готувався до ролі Кена для фільму «Барбі»

Раян Гослінг
фото з відкритих джерел

Весь процес тренування співробітників зіркового тренера Девіда Хіггінса був націлений на створення неперевершеного образу Кенів

42-річний актор Раян Гослінг та його колеги з фільму «Барбі», включаючи Сіму Лю, Кінгслі Бен-Адіра і Нкуті Гатву, збільшували свою м'язову силу і підтримували тонус корпусу за допомогою дев'ятихвилинних вправ. Це було необхідно для того, щоб вони виглядали як ідеальні Кени у фільмі. Весь процес тренування співробітників зіркового тренера Девіда Хіггінса був націлений на створення неперевершеного образу Кенів. Про це пише GQ.

«Я працював з акторами над «Вічними» і «Лігою справедливості». Завжди цікаво, коли є люди з різним рівнем фізичної підготовки. Ми використовуємо тренажерний зал, щоб сформувати згуртовану групу», – розповідав Гіггінс.

Для досягнення згуртованості в групі використовувалися тренажерні заняття, які допомогли створити ідеальний образ Кенів.

Акторський колектив з великим ентузіазмом підходив до групових тренувань, де вони зосереджувалися на зміцненні всього тіла, включаючи підняття важких предметів і пілатес. Крім занять з особистим тренером, актори також годинами працювали над танцювальними номерами для фільму.

Гіггінс підкреслив, що групові заняття виявилися особливо корисними, оскільки усі члени команди мотивували та підтримували одне одного, створюючи сприятливу атмосферу для спільних зусиль і досягнень.

«Якщо одна людина здавалася, інша могла підійти і сказати: «Давай, зробімо це». Я дійсно полюбив цю групу хлопців. Вони такі позитивні», – розповів Гіггінс.

Крім цього, актори не забували про заняття спортом у перервах між зйомками. Вони грали в баскетбол та пінг-понг, аби зберегти форму і підтримувати активний руховий режим.

«Раяну сподобалися вправи з планкою та підтягування. Сіму і Нкуті більше подобалися віджимання і спеціальні скручування м'язів живота, які ми робили. Усі просто добре проводили час, хоч і викладалися на повну», – додав він.

Коли справа дійшла до дієти Кенів, не було скорочення вуглеводів або будь-яких конкретних обмежень. Головним правилом була відсутність оброблених харчових продуктів – «нічого, що упаковано в пластик» – і переривчасті інтервали голодування. Але це стосувалося тільки Раяна, тому що його графік був щільнішим, ніж у решти Кенів. І Хіггінс розповів про деякі вправи, які робили актори для ідеального преса.

Раніше повідомлялося, що фільм про Барбі став наймасштабнішим фільмом року в США та Канаді. 

Згідно з даними компанії Warner Bros, у перші вихідні було зароблено приблизно 155 мільйонів доларів (120 мільйонів фунтів стерлінгів).

Нагадаємо, що разом із колегами по стрічці Роббі днями позувала для фото у Беверлі-Хіллз. Акторка вбралася у рожеву коротеньку сукню у цяточку, яку доповнила жовтою сумочкою та білими човниками. Окремим кадром Марго сфотографувалася з виконавцем ролі Кена Раяном Гослінгом.

До того ж Марго Роббі, звичайно ж, була ідеальною Барбі, з'явившись на рожевій килимовій доріжці на лондонській прем'єрі фільму в кінотеатрі Cineworld Leicester Square. 

Також у відомому кінофільмі «Барбі» з'явився костюм від українського бренду. Актриса Ісса Рей, яка зіграла президента «Барбіленду», в одній зі сцен приміряла стильний піжамний костюм. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Сендс виконав головну роль у стрічці «Кімната з краєвидом». Загалом, актор знявся більш ніж у 150 фільмах
Зірку «Чорнокнижника» та «13 друзів Оушена» знайдено мертвим у горах Каліфорнії
Англомовні фільми можуть показувати мовою оригіналу
Утвердження англійської мови від Зеленського: у мережі скандал, громадські діячі проти
Компаньйонка Леонардо одягнула укорочені штани та туфлі на підборах зі шкіряним бомбером
Леонардо Ді Капріо помітили з красивою незнайомкою в приватному аеропорту (фото)
Іран поділився технологією виробництва дронів-камікадзе із Росією
Операція «Ы». Росія вдарила «шахедами», зробленими на новому заводі? (фотофакт)
Голлівудський актор Том Круз
Том Круз на свій день народження розповів, чи йтиме на пенсію
Джонні Депп може приїхати до Росії
Джонні Депп звернувся до росіян і побажав їм «берегти себе» – ЗМІ
Могло б виповнитися 85: згадаймо легендарного Кікабідзе, який усім серцем підтримував Україну
Могло б виповнитися 85: згадаймо легендарного Кікабідзе, який усім серцем підтримував Україну
Селена Гомез
Селена Гомез на вечірці покрасувалася в образі Барбі
Джонні Депп та Ембер Герд
Вийшов трейлер майбутнього серіалу про скандальний суд Джонні Деппа та Ембер Герд
Дата публікації новини: