Марго Роббі обрала сміливий образ «Барбі» 60-х років на прем'єрі у Лондоні

Марго Роббі на лондонській прем'єрі «Барбі»
фото: PageSix

Напередодні виходу фільму 33-річна австралійська акторка представила серію образів, натхненних популярною лялькою

Марго Роббі, звичайно ж, була ідеальною Барбі, з'явившись на рожевій килимовій доріжці на лондонській прем'єрі фільму в кінотеатрі Cineworld Leicester Square. Про це пише PageSix.

Напередодні виходу фільму 33-річна австралійська акторка представила серію образів, натхненних популярною лялькою, і цього разу вона вибрала вбрання Барбі «Зачарований вечір» 1960-х років.

Перед камерами Роббі позувала в приголомшливій пастельно-рожевій атласній сукні від Vivienne Westwood з трояндою на стегні. Сукня була з корсетним верхом, доповнена величезним коміром з оборками на плечах і мала ефектний шлейф. Марго завершила ляльковий ансамбль прозорими туфлями на підборах, перловим чокером і довгими білими рукавичками. Світлі локони вона вклала у хвіст і зробила денний макіяж з ніжно-рожевою помадою.

Останнім часом Марго, яка виконала головну роль Барбі, разом з іншими акторами, включно з Раяном Гослінгом у ролі Кена, була зайнята у світовому престурі, під час якого вона відвідала такі країни, як Австралія, Південна Корея і Мексика.

За сюжетом у комедійному фільмі, заснованому на однойменній іграшці від Mattel, Барбі та Кен вирушають у реальний світ, щоб віднайти справжній сенс щастя. Зйомки фільму, бюджет якого 100 млн доларів, почалися 2022 року на студії Warner Bros. в Англії.

Раніше повідомлялося, що тиждень моди в Парижі запам'ятався не тільки показами кутюрних колекцій сезону осінь-зима 2023/2024, а й гостями, які часто мали не менш епатажний вигляд, ніж моделі на подіумі. Зокрема, в один із днів, коли проходив показ Жана Поля Готьє, увагу публіки привернув до себе розсерджений на вигляд чоловік, який тинявся поруч із місцем демонстрації колекції в костюмі голої людини

Читайте також: День бікіні: Сальма Хаєк поділилася пікантним фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: