Вийшов трейлер майбутнього серіалу про скандальний суд Джонні Деппа та Ембер Герд

Джонні Депп та Ембер Герд
фото з відкритих джерел

Netflix випустить три епізоди, в яких будуть розкриті нові деталі щодо скандального розлучення

Гучне розлучення голлівудських зірок Джонні Деппа та Ембер Герд вже давно в минулому Протягом тривалого періоду 60-річний актор залишався без проєктів, але нещодавно повернувся на великі екрани. Своєю чергою Ембер переїхала до Іспанії і живе усамітненим життям разом із своєю донькою. Проте Netflix вже готує мінісеріал про судові баталії колишніх партнерів. На YouTube-каналі стрімінгової платформи вийшов перший трейлер до майбутнього серіалу, передає «новини.live».

Документальний серіал «Депп проти Герд» вийде на стрімінговому сервісі Netflix вже 16 серпня. У ньому будуть використані кадри з трансляції, яка велася під час слухань прямо з зали засідань. Творці шоу спробують розкрити, що саме трапилося між Джонні та Ембер.

Серіал також розгляне, як світові таблоїди та громадськість слідкували за ходом справи і проаналізує, хто з колишнього подружжя говорить правду, а хто намовляє на експартнера. Авторкою проєкту є Емма Купер.

Netflix випустить три епізоди, в яких будуть розкриті нові деталі щодо скандального розлучення, що здобуло популярність у мережі під назвою «суд у TikTok». Режисерка проєкту покаже не тільки самі судові слухання, а й те, що відбувалося під час цього процесу в медіапросторі.

Крім того, відомі блогери, детективи-любителі та навіть боти, які закликали підтримати одну або іншу сторону конфлікту, будуть коментувати зіркове розлучення. Мінісеріал розкриє, як ці учасники маніпулювали інформацією, що відіграло важливу роль у вирішенні справи.

Раніше повідомлялося, що планований концерт з хард-роковим гуртом Hollywood Vampires з Джонні Деппом, було скасовано в Будапешті, оскільки актор не зміг вийти на сцену. За повідомленнями, Депп знепритомнів у готелі, через що концерт було скасовано.

Також Стівен Дойтерс помічник  голлівудського актора Джонні Деппа спростував інформацію про нібито його візит до Росії

Відео, де актор нібито звертається до росіян, насправді було зняте для світового прокату фільму.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: