Леонардо Ді Капріо помітили з красивою незнайомкою в приватному аеропорту (фото)

Компаньйонка Леонардо одягнула укорочені штани та туфлі на підборах зі шкіряним бомбером
фото: Matt Agudo/SplashNews.com

48-річний актор прибув гелікоптером із загадковою жінкою та членами своєї команди

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо продовжує активно проводити відпустку. Оскароносна зірка повернулася до США з Європи. Однак Леонардо помітили в приватному аеропорту з привабливою незнайомкою, повідомляє видання Page Six.

Папараці помітили ДіКапріо в аеропорту Гемптонса, розкішного міста поблизу Нью-Йорка. 48-річний актор прибув гелікоптером із загадковою жінкою та членами своєї команди.

Для цієї подорожі Леонардо вибрав повсякденний стиль: біла футболка, шорти, кросівки, бейсболка та сонцезахисні окуляри.

Для відпочинку актор обрав повсякденний стиль
Для відпочинку актор обрав повсякденний стиль
фото: Matt Agudo/SplashNews.com

Компаньйонка Леонардо одягнула укорочені штани та туфлі на підборах зі шкіряним бомбером. Вона також закрила обличчя бейсболкою та сонцезахисними окулярами.

Після приземлення в передмісті Нью-Йорка охоронець допоміг двом зірковим пасажирам завантажити свій багаж у чорний позашляховик перед тим, як вирушити в Гемптон. 

Нагадаємо, що протягом року фанати творчості Леонардо ДіКапріо не можуть зрозуміти, що ж відбувається між Лео та моделлю Джіджі Хадід. Річ у тому, що досвідченого серцеїда частенько помічають у товаристві інших красунь.

Читайте також: Леонардо ДіКапріо допитало ФБР у справі про багатомільйонне шахрайство

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: