Фільм «Барбі» у перший вікенд встановив історичний рекорд

фото з відкритих джерел

 У всьому світі дебют Барбі зібрав 337 мільйонів доларів

Фільм про Барбі став наймасштабнішим фільмом року в США та Канаді. Про це інформує BBC News.

Згідно з даними компанії Warner Bros, у перші вихідні було зароблено приблизно 155 мільйонів доларів (120 мільйонів фунтів стерлінгів).

 У всьому світі дебют Барбі зібрав 337 мільйонів доларів (293 мільйони фунтів).

Тим часом новий фільм «Опенгеймер», який також вийшов у п’ятницю, заробив у США 93,7 мільйона доларів (72 мільйони фунтів стерлінгів), повідомляє Universal Pictures.

Vue, яка має 91 кінотеатр по всій Великобританії та Ірландії, заявила, що побачила наймасштабніший вікенд за чотири роки та другий найбільший вікенд в історії за кількістю відвідувачів, а «Барбі» режисера Грети Гервіг має намір стати наймасштабнішим фільмом 2023 року, випередивши Super Mario Bros.
 
За словами компанії, ці два фільми зібрали півмільйона людей перед екранами Vue, розкупивши 4000 переглядів у Великобританії та Ірландії.

Vue додав, що його найпопулярніші сайти для розпродажів Барбі включають Кембридж, Глазго Сент-Енох, Лідс Кіркстолл, Болтон, Іслінгтон у Лондоні.

Сюжет Оппенгеймера зосереджений на розробці першої атомної бомби з Кілліаном Мерфі в головній ролі та режисером Крістофером Ноланом.

Тим часом Барбі розповідає історію дорослішання характеру дитини, де вона досліджує свою особистість і заохочує друга Кена до встановлення індивідуальності.

Обидва фільми вийшли в прокат у п'ятницю, а змагання між ними в соціальних мережах назвали «Барбенхаймер».

Продажі квитків на перші вихідні фільму «Барбі» з Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях перевищили продажі квитків на прем’єрні вихідні блокбастера «Брати Супер Маріо», що зробило «Барбі» наймасовішим фільмом 2023 року.

Нагадаємо, що разом із колегами по стрічці Роббі днями позувала для фото у Беверлі-Хіллз. Акторка вбралася у рожеву коротеньку сукню у цяточку, яку доповнила жовтою сумочкою та білими човниками. Окремим кадром Марго сфотографувалася з виконавцем ролі Кена Раяном Гослінгом.

До того ж Марго Роббі, звичайно ж, була ідеальною Барбі, з'явившись на рожевій килимовій доріжці на лондонській прем'єрі фільму в кінотеатрі Cineworld Leicester Square. 

Читайте також: «Це написане навмисне» – Кілліан Мерфі про відверті сцени з Флоренс Пʼю в «Оппенгеймері»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: