Театр Франка знайшов заміну Ступці, який скоїв ДТП напідпитку, ще в одній виставі

Один з фрагментів вистави ще зі Ступкою в головній ролі
фото з відкритих джерел

Головну роль у постановці «Крум» тепер грає Віктор Жданов

Вчора в столичному Театрі Франка відбулася вистава «Крум», в якій головну роль ось вже два роки поспіль грає Народний артист Остап Ступка. Однак цього разу глядачі на сцені актора не побачили. Його роль зіграв колега Віктор Жданов.

Як відомо, нещодавно актор Ступка потрапив у гучний скандал, влаштувавши в Києві ДТП у стані алкогольного сп’яніння. На початку квітня син легендарного актора Богдана Ступки на своєму автомобілі Range Rover протаранив машину Mitsubishi, яка стояла на зупинці. У ній перебував чоловік, якого в результаті ДТП доставили в лікарню з численними травмами.

Актора затримали, на нього відкрили кримінальну справу. Пізніше Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід для артиста за фактом скоєння ним ДТП. Ступка має перебувати під нічним домашнім арештом до 5 червня включно. Підозрюваного звільнили в залі суду. Ступці заборонено покидати дім у період із 22.00 до 6.00.

Раніше «Главком» писав, що Театр Франко вже знаходив заміну Остапу Ступці у виставі «Коріолан», яка відбулася через кілька днів після ДТП. Однак адміністрація театру телефоном запевнила нашого кореспондента, що надалі актор братиме участь у всіх наступних постановках, які заявлені в афіші театру.

На офіційній сторінці у Фейсбук колектив театру висловив повагу до Ступки. «Остап Ступка – актор нашого театру. Ми цінуємо його акторське обдарування, любимо і поважаємо як колегу. Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом. Звісно, ситуація, що сталася, глибоко засмутила всіх. Ми бажаємо постраждалому якнайшвидшого одужання», – йшося у коментарі.

Артист працює в Театрі Франка більше 30 років. Вистава «Коріолан» йде на сцені театру з грудня 2018 року. В 2019 році за роль Сіцінія Велута Ступка отримав «Київську пектораль».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: