Взагалі мозок висох? Актор Дмитро Ступка знову втрапив у гучний скандал в США

фото з відкритих джерел

Онук легендарного актора зганьбився в день народження доньки

Актор Дмитро Ступка, який ще до великої війни виїхав до США, виклав на своїй сторінці в соцмережі відео, в якому вітає дочку Богдану з днем народження. В якості фонової музики він обрав композицію російськомовної реп-групи «Каспийский груз».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dmytro Stupka 🇺🇦🇺🇸 (@stupka777)

Гурту, який вочевидь любить слухати Дмитро, від 2017 року заборонений в'їзд до України, оскільки один з його учасників, Тимур Оділбеков, незаконно відвідував анексований Росією Крим. Підписники актора обурилися, що Дмитро Ступка продовжує слухати російських виконавців: «Як можна таке гарне свято зіпсувати рашистською піснею?», «Богдан Сильвестрович в могилі перевертається, в тебе взагалі мозок висох?», «Сором кацапський, як ти дитину виховуєш?», «Скоро Ступка стане прізвищем, яке будуть пов'язувати лише зі скандалами. Мало пісень на світі, що ви обрали гурт, якому заборонений в'їзд до України? І не за російську мову, а за виступи в окупованому Криму. Знаєте, чим розумна людина відрізняється від дурної? Вмінням визнавати і виправляти помилки».

Онук славетного українського актора вступив у словесну перепалку з підписниками. Однак згодом Дмитро видалив усі коментарі. Але коментатори продовжують писати.

«Та що ви причепилися до пісень. Як кажуть, на смак і колір… Цей гурт не є російським… А якщо ви вважаєте, що через війну зникне російська мова, то ви помиляєтеся… Багато наших воїнів і захисників розмовляють російською мовою? І що тепер? Їх тепер за це не поважати?» – написав Ступка.

Нагадаємо, Дмитра Ступку вже критикували за відео з США. Кілька місяців тому він виклав в соцмережу відео, де вихвалявся, як безтурботно катається нічним містом з дівчиною.

Читайте також: Сальма Хайєк у зухвалій позі знялася із напівголим знаменитим колегою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: