Остап Ступка в стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП у Києві: актора затримано

Згідно із повідомлення поліції, Ступка виїхав на смугу зустрічного руху
фото з відкритих джерел

Range Rover Остапа Ступки влетів у припаркований Mitsubishi

Народний артист України, провідний актор Театру Франка Остап Ступка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння влаштував ДТП у Голосіївському районі Києва. В результаті ДТП є постраждалі.

Інцидент стався пізно ввечері 4 квітня. Джерела в поліції повідомили журналістам ТСН, що син легендарного актора Богдана Ступки на своєму автомобілі Range Rover протаранив машину Mitsubishi, яка стояла на зупинці. У ній перебував чоловік, якого в результаті ДТП доставили в лікарню з численними травмами.

Актора затримали, зараз на нього відкрили кримінальну справу. За інформацією деяких інсайдерів в ЗМІ, Остап Ступка намагався «вирішити питання» з правоохоронцями, проте все одно поїхав до ізолятора. Артисту загрожує позбавлення волі до трьох років з позбавленням прав на водіння транспортним засобом.

«Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в'їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле», – йдеться у повідомленні поліції Києва.

Читайте також: Колишня наречена Кличка розповіла, де під час війни живе їхня спільна донька

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: