Суд обрав запобіжний захід для Остапа Ступки: гучна заява актора

Актор має перебувати під нічним домашнім арештом до 5 червня включно
Фото: Суспільне

Актор Остап Ступка заявив, що те, що сталося – це фатум

Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід для українського актора Остапа Ступки за фактом скоєння ним ДТП у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє «Суспільне». Актор має перебувати під нічним домашнім арештом до 5 червня включно.

Підозрюваного звільнили в залі суду. Ступці заборонено покидати дім у період із 22.00 до 6.00. Остаточне рішення оголосять на засіданні 11 квітня. 

«Те, що трапилося, це, звичайно, якийсь фатум. Я не знаю, як це назвати. Зі свого боку я зобов'язуюсь надавати всіляку допомогу потерпілому: що стосується одужання, лікування і подальшого його життя. Тому я б хотів попросити вибачення», – сказав Ступка в суді.

Автопригода може обернутися для водія трьома роками за гратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, син легендарного актора Богдана Ступки та провідний артист Театру Франка влаштував ДТП у Голосіївському районі Києва. Актор на своєму автомобілі Range Rover протаранив машину Mitsubishi, яка стояла на зупинці. У ній перебував чоловік, якого в результаті ДТП доставили в лікарню з численними травмами. Актора затримали на місці ДТП, на нього відкрили кримінальну справу.

«Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в'їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле», – йдеться у повідомленні поліції Києва.

Пізніше актор поспілкувався з журналістами, в розмові він не підтвердив, однак і не спростував факт ДТП. Тим часом в мережі з’явилися перші знімки з місця аварії.

Читайте також: Ірина Білик в день народження отримала публічне зізнання в коханні від колеги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: