Стало відомо, хто поїде на Дитяче Євробачення-2022: Хто така Злата Дзюнька

Злата Дзюнька
фото з відкритих джерел

Переможниця Нацвідбору – учасниця та лауреатка багатьох конкурсів та фестивалів

Переможницею Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2022 стала 13-річна Злата Дзюнька із Львівщини. Вона представить Україну в Єревані з авторською піснею «Незламна». Конкурс відбудеться 11 грудня.

13-річна співачка Злата Дзюнька проживає у містечку Рава-Руська, що на Львівщині. Навчається у ЗОШ №1, і нещодавно перейшла до 9 класу. Вона – учасниця та лауреатка багатьох конкурсів та фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

Дитячий конкурс пісні Євробачення – щорічний телевізійний конкурс, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської Мовної Спілки. У конкурсі, який транслюється по телебаченню і радіо на території всієї Європи і в деяких країнах інших частин світу, а також в інтернеті, можуть брати участь діти віком від від 10 до 15 років.

Фінал українського конкурсу проходив у форматі прямого ефіру на телеканалі «Суспільне Культура», який також транслювали на ютуб-каналі «Євробачення Україна» та фейсбук-сторінці Євробачення Україна. Ведучим заходу був Тимур Мірошниченко. До складу журі увійшли співачка Христина Соловій, викладачка сучасного вокалу Мирослава Салій та заслужена артистка України та засновниця мистецької агенції «Територія А» Анжеліка Рудницька.

Читайте также:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: