Єфросиніна врізала Собчак, яка назвала українців «нацистами»

Єфросініна та Собчак
фото з відкритих джерел

Телеведуча каже, що Собчак – найбільше розчарування року серед так званих російських селебріті

Російська журналістка Ксенія Собчак у своєму телеграм-каналі назвала українців нацистами за те, що українські користувачі соцмереж обурилися участю російської моделі Наталії Водянової в рекламній компанії міжнародної торговельної мережі Zara.

«Zara випустила рекламну кампанію. І конкретно саме українські акаунти заходять і шеймлять: типу, ви російську взяли. Ну, от не соромно? Що за нацизм взагалі? Причому, закидають організовано. Тобто, сидять люди у важкій ситуації, але їм правда здається, що головне з чим треба поборотися – це щоб росіяни нічого не рекламували, не знімали фільми для Канн, не виїжджали з Росії і т. д.? Це взагалі-то нацизм»,  – поскаржилася  Собчак.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

На цю заяву росіянки емоційно відреагувала телеведуча Маша Єфросиніна: «Найбільше розчарування року серед так званих російських селебріті, Ксенія Анатоліївна Собчак, нарешті розкрилася тотально. У своєму телеграм-каналі назвала українців нацистами, нас людей, які, цитую, «проживають важкі часи». Маю питання до Ксенії Анатоліївни Собчак. Ксенія, як ми з вами назвемо тих людей, громадян Російської Федерації, які закатували до смерті, зламавши руки, ноги, зґвалтувавши і спалюючи живцем людей у ​​Бучі, в Маріуполі, каструючи їх, вбили майже 400 дітей України, зп#здивши всі унітази, праски та цеглу навіть у будинках наших громадян на окупованих територіях, зґвалтувавши наших жінок, старих, дітей, як ми їх назвемо? Люди, які влаштовують своє життя? Вам мабуть невтямки, що такі існують».

Телеведуча поставила у приклад російській журналістці Аллу Пугачову, яка попросила не побоялася висловитися проти війни в Україні.

«Ви, Ксенія Анатоліївна, володарка вимпелу по першості з хайпожерства, що ж ви так, бл#ть, за трендами не встигаєте? Новий тренд у нас – висловлюватися. Подивіться, навіть ті, хто мовчав, ті, хто нічого не говорили, нині просять, щоб їх визнали іногентами, бо розуміють, що це їхній «останній вагон». Навіть ваші сс#ні колеги пропагандисти прибрали зі свого наративу слова «денацифікація», ху#к і зникло воно», – емоційно сказала Єфросиніна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: