Телеведуча «Аферистів в сітях» попередила про чергову аферу: Обманюють дітей

Олена-Крістіна Лебідь
фото з відкритих джерел

Журналістка каже, що шахрайство направлене на всіх: хлопців, дівчат і навіть дітей

Ведуча проекту «Аферисти в сітях» , який щосуботи виходить на Новому каналі, попередила, що так обманюють дівчат, хлопців та навіть дітей. Будьте обачні, бо розмаху набирає елементарна інтернет-афера. Її нескладно розсекретити, якщо знати головні ознаки. Розкрила їх ведуча проекту «Аферисти в сітях» на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь.

«Шахрайство направлене на всіх: хлопців, дівчат і навіть дітей. Тому будьте уважні! – говорить Олена-Крістіна. – Вам у соцмережах можуть написати: «Вітаю. Ви сподобалися нашому кастинг-менеджеру». Чи то режисеру. Далі запропонують взяти участь у фотосесії, бо ви такий крутий і неймовірний».

«Це все для того, щоб підчепити вас на гачок, бо далі в повідомленні буде кілька умов. Їх потрібно виконати, аби стати учасником фотосесії для відомого бренду. Перший пункт – головний для аферистів, адже саме він дає шахраям нажитися. Нібито потрібно скинути 500 грн, щоб забронювати місце й гарантувати, що ви справді з’явитеся. Після роботи вам обіцяють повернути суму. А ще гарантують зарплатню – 1500 грн за годину зйомки. Зрозуміло, що багато хто «клює» на такі умови й залишається врешті без фотосесії та без 500 грн. – Я показую вам реальні скріни повідомлення від аферистів. Щойно побачите такий текст, як на скрінах, знайте, що це «кидалово»!» – попереджає ведуча.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: