Стало відомо, яку неймовірну суму отримав Данилко за Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі

Музикант Андрій Данилко продав унікальний автомобіль
фото з відкритих джерел

Виручені від продажу раритетного автомобіля гроші Данилка передадуть для створення в Україні сучасного центру реабілітації та протезування

Український співак Андрій Данилко продав на аукціоні Sotheby's свій Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, який раніше належав лідеру британського гурту Queen Фредді Мерк'юрі, за 11 млн грн. Про повідомляють на сторінці артиста у Instagram.

Виручені від продажу раритетного автомобіля гроші Данилка передадуть для створення в Україні сучасного центру реабілітації та протезування Superhumans.

«Неймовірна сума, дуже щедрий донейшн, суттєва підтримка для нашої клініки, і суттєвий внесок у віру у світлих людей», – прокоментували благодійний внесок Данилка представники клініки в соцмережі.

За словами Андрія Данилка, колись він купив цей знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз, в складний для України час, вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє країни.

Цікаво, що аукціонний будинок не візьме свій відсоток, як це зазвичай буває, і всі 100% перераховує на благодійну мету. Перший сучасний реабілітаційний центр в Україні Superhumans розпочне роботу вже на початку 2023 року. Для будівництва залучать благодійників із усього світу. Проект уже підтримали Стінг та його дружина Труді, британський бізнесмен Річард Бренсон, перша леді Олена Зеленська, американський актор Лев Шрайбер, а тепер і Андрій Данилко.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: