Це просто робота. Телеведуча Фролова порівняла два фото – росіян-вбивць та нацистів

Ведуча опублікувала дві світлини
фото з відкритих джерел

Слава Фролова показала певну схожість між двома знімкам

Телеведуча Слава Фролова на своїй сторінці в соцмережі розмістила пост, в якому порівняла російських військових із працівниками нацистського концтабору Освенцім.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Слава Фролова (@slava_frolova)

Ведуча опублікувала дві світлини: на одній – секретний підрозділ обчислювального центру, який складається з військових інженерів, що наводять ракети на цивільні об'єкти України, на іншій – працівники нацистського табору Аушвіца, за плечима яких, за різними даними, від 1,1 до 1,6 мільйона смертей невинних людей, більшість з яких були євреями.

«Це просто робота». На першому фото – путінські військові, які випускають смертоносні ракети по містах України, де живуть наші діти, брати, сестри, батьки, друзі, колеги. На другій фотографії – співробітники Освенцима», – підписала світлини Слава Фролова.

Підписники Фролової пишуть в коментарях: «Жаль цих людей. Який гріх вони взяли на покоління. Ппотім одвічне запитання: «За що?» А відповідь проста: бабуся чи прабабуся вбила тисячі невинних людей. Ми завжди маємо вибір – робити чи не робити», «Пздц просто, які веселі», «Убивці, кінець ваш буде страшний».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: