На Макса Барських написали заяву в поліцію. Що трапилось

Макс Барських часто виступає на благодійних концертах, допомагаючи ЗСУ
фото з відкритих джерел

Інцидент розгорівся через виконання російськомовної пісні «Берега»

12 червня український співак Макс Барських, який всіляко підтримує українців, під час виступу з концертом у Кременчуці виконав пісню зі свого репертуару російською мовою «Берега». Виступ виконавця не сподобався. Про це повідомляє редакція Telegram-каналу «Х Кременчук», розмістивши фото заяви й відеозапис виступу артиста.

Житель Кременчука Антон Кирпа після цього написав заяву до правоохоронних органів, у якій попросив поліцію провести перевірку за цим фактом.

На Макса Барських написали заяву в поліцію. Що трапилось фото 1
На Макса Барських написали заяву в поліцію. Що трапилось фото 2

Артист ніяк не прокоментував інцидент. Відомо, що один із представників його команди уточнив, що наразі всі сили Барських спрямовані на допомогу українським військовим та українцям, які постраждали від обстрілів. А заборонити комусь писати заяви до поліції вони не можуть.

Також артист запустив процес перекладу своїх російськомовних пісень на українську. Він запропонував і шанувальникам своєї творчості приєднатися.

На сторінці Територія А у Facebook розповіли продовження цієї історії. «Яке ж було здивування, коли вже у Кропивницькому пісня «Береги» звучала українською. Виявляється, усе можна українізувати, коли хоча в однієї людини є принципова позиція».

Нагадаємо, що депутати Верховної Ради ухвалили закон, який забороняє російську музику в Україні на телебаченні, радіо, в розважальних закладах, школах, громадському транспорті, готелях, ресторанах, кіно та іншому публічному просторі.

Раніше «Главком» писав, що співак Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортнік) почав записувати англомовні треки під псевдонімом Mick Sunday. 

Читайте також: Макс Барських прокоментував свою службу в ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: