Співак Валерій Харчишин пояснив, чому не пішов на фронт

Валерій Харчишин
фото з відкритих джерел

Співак зізнався, що намагався виїхати за кордон, проте Мінкульт йому відмовив

Український співак Валерій Харчишин вперше розповів про те, що він оформив «білий квиток» з метою уникнення мобілізації. Він пояснив, що у нього видалено кілька органів, що робить його не зовсім здоровою людиною. Артист зазначив, що зазвичай не розповідає про це публічно, але через свою популярність чув багато запитань, чому він не пішов захищати Україну на фронт.

Під час інтерв'ю на YouTube-каналі «Розмова», Валерій Харчишин зізнався, що намагався виїхати за кордон, але Міністерство культури відмовило йому. Тому він домовився з військовими, щоб мати можливість виїжджати в якості водія гуманітарки.

Валерій Харчишин підкреслив складність своєї ситуації і рішучість знайти компромісні рішення для збереження своєї родини, адже артист є багатодітним батьком і через те, що він не оформив цей статус, виїзд за кордон неможливий. 

«По суті, я не повинен був цього розповідати... Колись сталося ДТП, і я втратив деякі органи. Я насправді не є дуже здоровою людиною. Хоча я вже давно міг би оформити «білий квиток» для уникнення мобілізації, я не робив цього. Мені не потрібен був статус, що принижує мене. Тепер, перетинаючи кордон, я повинен використовувати цей «білий квиток», - розповів Харчишин.

Раніше повідомлялося, що після отримання повістки, український співак Віталій Козловський розповів про успішне завершення своєї бойової підготовки. Артист зазначив, що незабаром він має скласти присягу. 

Читайте також: Наталка Денисенко розчулила шанувальників емоційною зустріччю з чоловіком-військовим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: