Співачку MamaRika після концерту відкачувала швидка допомога

MamaRika
фото з відкритих джерел

Виконавиця шокувала публіку зображенням з карети швидкої медичної допомоги

Українська співачка MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Кочетова) неабияк налякала своїх прихильників.

Артистка вийшла на зв'язок зі своїми прихильниками в Instagram та розповіла про виступ, який мав відбутися сьогодні. MamaRika спільно зі своєю подругою, співачкою Kola, з'явилася на концертній сцені. Вони готувалися виконати разом свій хіт «Люди».

«Ми такі втомлені. Боже, такий класний вигляд маємо, що жодного лайку не буде на цій сторіз», – жартувала MamaRika перед своїм виступом.

Співачку MamaRika після концерту відкачувала швидка допомога фото 1

Виконавиця навіть встигла поспілкуватися зі своїми фанатами та роздати їм декілька автографів. 

Незабаром MamaRika шокувала публіку зображенням з карети швидкої медичної допомоги. На фото видно, як співачка знаходилася на ношах, а поруч з нею лікарка вимірювала тиск.

Наразі виконавиця ще не надала офіційних деталей щодо причини її госпіталізації. Однак вона відзначила, що медичні працівники вже надали їй допомогу та стабілізували стан.

«Народ, мене забрала швидка. Вже відкачали, не хвилюйтеся. Деталі завтра», - повідомила MamaRika.

Співачку MamaRika після концерту відкачувала швидка допомога фото 2
Співачку MamaRika після концерту відкачувала швидка допомога фото 3

Раніше повідомлялося, що співачка MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Кочетова) зізналася в інтервю блогеру Славі Дьоміну, що її батько мешкає в Росії. Артистка каже, що дуже нечасто розмовляє з татом по телефону та старається не чіпати тему війни: «Він у Росії. Він просто живе там, і цим все сказано».

До слова, всесвітньо відома співачка Мадонна була помічена на публіці вперше після заяви про те, що дата її світового турне переноситься у зв'язку з проблемами зі здоров'ям і тривалою реабілітацією. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: