Злата Огнєвіч показала обличчя надокучливого прихильника, що відстежує її через соцмережі

Злата Огнєвіч
фото з відкритих джерел

Співачка під час відпочинку у кафе вона знову помітила свого нав'язливого фаната, на якого вже писала заяву до поліції

Українська співачка Злата Огнєвіч знову висловила своє занепокоєння стосовно нав'язливого прихильника, який її переслідує.

Згідно з розповіддю артистки у її Instagram Stories, під час відпочинку у кафе вона знову помітила свого нав'язливого фаната, на якого вже писала заяву до поліції. Чоловік, на ім'я Роман відстежував співачку за відмітками закладу в її соцмережах. Після того, як співачка помітила сталкера, вона змогла сфотографувати та показати його обличчя.

«Це пан Роман. Він побачив відмітку про місце, де я перебувала, і вирішив завітати сюди. Наступного разу я зразу буду надсилати відмітку до поліції на Печерську. Його вже запрошували до правоохоронних органів та просили не писати, не дзвонити мені. Тепер він приходить за відмітками в Instagram», - написала зірка.

Злата Огнєвіч показала обличчя надокучливого прихильника, що відстежує її через соцмережі фото 1

Злата Огнєвіч відчуває, що чоловік не випадково опинився в тому ж місці, де і вона. Тому співачка не зволікала та вирушила до правоохоронних органів та записала звернення до чоловіка на тлі поліцейського відділку.

«Мені важко повірити, що пан Роман, серед сотень закладів у Києві, випадково обрав саме той, де я побувала. Це саме той заклад, який я позначила у своїх сторіз. Іншими словами, ця людина точно знала, куди йти та як мене знайти. Це важко прийняти як простий випадок. Тому, пане Романе, ця сторіз спеціально для вас. Ви вже недавно були тут. Я закликаю вас ще раз прийти на співбесіду, поспілкуватися і розказати, чому ви продовжуєте мене переслідувати», - звернулася до свого прихильника Огнєвіч.

Злата Огнєвіч показала обличчя надокучливого прихильника, що відстежує її через соцмережі фото 2

Попри переслідування, зірка підкреслила, що не намір змінювати свій спосіб життя або вдаватися до радикальних способів донести до пана Романа своє прохання. Співачка вірить, що ситуацію можна вирішити в рамках закону.

«Ці сталкери не змусять мене міняти мій спосіб життя, боятися або постійно перевіряти навколо. Я буду продовжувати відмічати місця в Instagram так само як робила це раніше. В кінцевому підсумку, ми маємо закони і правоохоронні органи, які можуть зайнятися цією особою, що вирішила переслідувати мене. Хоча я могла б застосувати інші заходи, які ви розумієте, але я вірю в законність та вплив на таких переслідувачів. Тому я сподіваюся, що поліція реагуватиме та прийме всі необхідні заходи», - поділилася Злата.

Злата Огнєвіч показала обличчя надокучливого прихильника, що відстежує її через соцмережі фото 3

Раніше повідомлялося, що українська співачка Злата Огнєвіч поскаржилася на чоловіка, який чатував її біля будинку, дзвонив консьєржу в спробах з'ясувати, коли зірка буде вдома, і залишав їй букети.

До слова, перед початком повномасштабної війни, відома співачка, яка раніше представляла Україну на конкурсі «Євробачення-2013» Злата Огнєвіч активно ділилась зі своїми підписниками в Instagram своїми успіхами у керуванні автомобілем. Зірка навіть планувала складати іспит на водійські права, однак зараз в неї інші пріоритети. Співачка розповіла в Instagram, чому не водить авто.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: