Співачка MamaRika розповіла, чи спілкується з батьком, який живе в Росії

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка MamaRika не знає, чи побачить колись свого тата

Співачка MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Кочетова) зізналася в інтервю блогеру Славі Дьоміну, що її батько мешкає в Росії. Артистка каже, що дуже нечасто розмовляє з татом по телефону та старається не чіпати тему війни: «Він у Росії. Він просто живе там, і цим все сказано».

«У мене прекрасний батько, ми спілкуємося. Дуже рідко, але спілкуємося. Я маю одного батька, тому приймаю його таким, яким він є. Не хочу говорити про батька… У мене специфічна історія, ми не бачимося роками з очевидних причин. Ми у різних світах живемо, ось і все. Я не знаю, чи побачусь взагалі коли-небудь з ним, враховуючи ситуацію. Він уже підстаркуватий дідусь», – розповідає Анастасія.

«Він в адекваті настільки, наскільки може бути людина, яка все життя прожила там. Ми ці теми ніколи не порушуємо. Якось він пробував, але я відрізала, сказала, що ми або спілкуємося про нас, або не спілкуємося взагалі. У нас дуже розмежовані правильні стосунки, вкрай рідкісне спілкування з метою показати онука. Онук – це його любов. Не знаю, коли ми побачимося, бо я туди ніколи не поїду. Можливо, на нейтральній території», – додала Кочетова.

Читайте також: Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: