Мадонна розпочала довгоочікуваний світовий тур із підтримки України (відео)

Всесвітньо відома поп-виконавиця Мадонна висловила свою підтримку Україні
фото: скріншот з відео

14 жовтня, на стадіоні The O2 Arena, стартував світовий тур Мадонни Celebration

Всесвітньо відома поп-виконавиця Мадонна висловила свою підтримку Україні. 65-річна артистка з’явилася з прапором України на концерті у Лондоні. У цей момент вона виконувала свій хіт Don’t Cry for Me Argentina. Відео потрапило в мережу.

14 жовтня, на стадіоні The O2 Arena, стартував світовий тур Мадонни Celebration. Зірка виконала понад 40 хітів, включно з треками, що визначають епоху, як-от Ray Of Light, Like A Prayer і Holiday. Як відомо, Мадонна однією з перших серед світових зірок засудила повномасштабне вторгнення РФ в Україну у лютому 2022 року.

Як повідомляє BBC, Мадонна також розповіла на концерті про інфекцію, яка мало не вбила її цього літа, звернувшись до фанатів зі сцени: «Я не думала, що виживу, і мої лікарі теж».

Артистка висловила жаль з приводу ситуації в Ізраїлі та секторі Газа. «Це так боляче бути свідком. У мене розривається серце, коли я бачу, як страждають діти, підлітки, літні люди». Концерт був оголошений першою в історії Мадонни збіркою найкращих хітів. За допомогою старовинних костюмів і архівних кадрів артистка мандрувала у часі своєю кар'єрою.

Діти артистки також взяли участь у грандіозному шоу: дочка Мерсі акомпанувала мамі на фортепіано (на пісні Bad Girl), а син Девід грав на гітарі під час треку Mother And Father.

Як відомо, Мадонна підтримує Україну від  перших днів війни. І не лише публічними заявами проти кривавого російського диктатора Путіна. Так, вторговані від продажу її цифрового мистецтва $600 тис. розподілили між трьома фондами, зокрема й тим, який допомагає українським дітям.

Зокрема, американська поп-зірка Мадонна підтримала Україну, розмістивши на своїй сторінці в Instagram вражаюче відео, де Путін порівнюється з Гітлером, а також показані страшні кадри результатів вторгнення Росії в Україну – зруйновані будинки, колони ворожих танків, закривавлені люди

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: