Мати Таїсії Повалій потрапила до психіатрів. Колишній друг співачки розповів деталі

Таїсія Повалій з мамою
фото з відкритих джерел

Виявилося, що під час виступів співачки для окупантів, її рідна мати перебувала на Київщині під обстрілами

Відомий український поет та ведучий Петро Мага поділився інформацією про те, де знаходилася мати співачки Таїсії Повалій на початку повномасштабної війни.  Про це колишній товариш співачки розповів в інтерв'ю Rostyslove Production.

Виявилося, що під час виступів співачки для окупантів, її рідна мати перебувала на Київщині під обстрілами. Поет розповів, що поруч з будинком матері Повалій влучила російська ракета, одна з тих, які потім вихваляла сама артистка. Після пережитих обстрілів жінка пережила нервовий стрес, через який їй довелося звернутися до психіатрів для лікування.

«Її мама має психічне захворювання. Вона була тут під обстрілами, її вивозили якось через Білорусь. У її мами влупило поруч з хатою, у лютому чи у березні 2022 року. У мами сталися проблеми з головою через це. Вони вивозили її, не знаю, якими шляхами. Але вона жила тут. У неї стався якийсь нервовий зрив, скоріш за все, бо вони возили її до психіатрів», – розповів Мага.

Таїсія Повалій з мамою
Таїсія Повалій з мамою

Поет, який протягом тривалого періоду був близький зі скандальною співачкою та створював для неї музику, був вражений тим, що після початку війни Повалій обрала бік окупантів. За словами Маги, він знав Таїсію як зовсім іншу особистість, але вона зрадила свої переконання заради грошей.

«Те, що вона робить зараз, викликає шок. Це жах! Якщо ти усвідомлюєш, яке тут лихо та біда, як ти можеш співати державну пісню Росії? Як ти можеш бути учасницею заходів на підтримку окупантів, вітати їхню поліцію? Це просто кошмар! Це відбувається при тому, що я знав Таїсію, як ту добру, просту дівчину з села Шамраєвка. Я спілкувався з нею, як з нормальною, простою жінкою, яка любила вареники та борщ. Дуже шкода», – поділився він.

Раніше повідомлялося, що співачка Таїсія Повалій, яка родом з України активно підтримує війну в Україні та загарбницьку політику Росії, приїхала в окупований Луганськ. 

Там співачка розважала окупантів та вихваляла їхні злочини під час відкриття меморіального комплексу «Гостра Могила».

Нагадаємо, раніше Таїсія Повалій заявляла, що її країна тепер - Башкорстан. Днями у російських містах Уфа та Кемерово пройшли пропагандистські фестивалі, які оспівували російське вторгнення в Україну та «русскій мір». 

В обох взяла участь і співачка Таїсія Повалій, яка з початком повномасштабного вторгнення висловлювалася у підтримку дій Росії. Свою любов та підтримку Росії, а також негативне ставлення до України Повалій висловила на двох пропагандистських музичних фестивалях в Уфі та Кемерево.

Так, в Уфі на фестивалі «Честь героям», який прославляв російських військових, Повалій подякувала Росії. «Хотілося би подякувати моїй улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе», – сказала співачка перед виступом. Згодом вона дала інтерв'ю, у якому назвала українців «бездуховними».

«У наш час треба патріотичні пісні. Чим більше на нас хочуть посягнути, тим більше ми маємо єднатися. Ці пісні вирощують молодь, яку не можна підкупити. Коли був переворот в Україні, я там жила. Я знаю на своєму досвіді, як це складно. Людям не вистачає духовного виховання», – сказала Повалій. 

На гала-концерті конкурсу «ПесниZаРодину» у Кемерово Таїсія Повалій співала про любов до Росії на фоні знаку Z та танцівниць у кокошніках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: