«Це зовсім недоречно»: Христина Соловій нарвалася на критику за відвертий образ на концерті

фото: Instagram

Співачка виступила в Києві і весь захід був призначений для благодійних цілей

Українська співачка Христина Соловій провела благодійний концерт у Києві, на якому вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень на підтримку Збройних Сил України. Проте, деякі користувачі соцмереж розкритикували артистку через її вбрання. Світлини з концерту Соловій оприлюднила в Instagram.

Співачка виступила на майданчику ArtHall D12, що знаходиться в Шевченківському районі Києва, і весь захід був призначений для благодійних цілей. Попри це, деяким особам не сподобалося обране Христиною Соловій вбрання, і вони висловили свою критику.

Співачка висловилася про військових, які змогли потрапити на концерт, і які в цей час були в окопах.

«Ви наша міць та сила. Ви – титани нашої Незалежності, завдяки вам ця зустріч під київським небом взагалі стала можливою. До наступного моменту, мої невтомні, мої непереможні», – звернулася Христина Соловій.

Під час виступу вдалося зібрати 102 тисячі гривень на авто для захисників на сході України.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Христина Соловій (@soloviyka)

Більшість користувачі соцмереж захейтили співачку за її відвертий образ.

«Навіщо така коротка сукня, це вже вульгарність», «Це зовсім недоречно так все напоказ виставляти. Голосом потрібно брати публіку, а не практично голим тілом», «Здається, що фотосесія для Playboy не відпускає пані Христину», «Тут терміново потрібен стиліст. Цей образ юної Лоліти вже зовсім недоречний», «А що то за прикол з голою сракою?», «Ох, сукня... Вона більше відкриває, аніж прикриває», «Скоро голяка буде. Це для кого?».

Однак знайшлися і ті, хто навпаки заступився за співачку і залишили в коментарях багато компліментів.

«Це потрясаюче фото, Христинко! Обіймаю», «Круті ракурси!», «Ніжки дуже гарні, є на що подивитись», «Ну яка ж красуня, просто вау!», «Ти прикрашаєш своєю юністю нашу столицю».

Раніше українська співачка Христина Соловій розповіла про свої перші серйозні стосунки

За словами Соловій, тоді вона була ще дуже юна. Виконавиця навчалася у восьмому класі та дуже сильно закохалася. Втім, тоді хлопець вже перебував у стосунках, та Христину це не зупинило. 

Як відомо, зараз Христині Соловій приписують роман з фронтменом гурту «Жадан і Собаки», музикантом та письменником Сергієм Жаданом. Артисти плідно співпрацюють і дають спільні концерти. У грудні 2022 року Соловій зняла Жадана у своєму кліпі, де вони зіграли коханців. А у травні цього року пару, дуже схожу на Соловій та Жадана, помітили в парку у Львові. Вони трималися за руки і кудись поспішали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: